Aplikacija za obleko šopek old roza - desna

Na zalogi 41,0 ks
Pri vas doma: v ponedeljek 29.07.
8,90 €
/ ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-14954


Barvne različice

Podrobnosti

Celotna dimenzija: 21x12cm

Vezena aplikacija za obleke - poživite svoja oblačila z mojstrskim pridihom

Predstavljamo vezeno aplikacijo za obleko, popoln način za dodajanje posebnega značaja kateremu koli kosu v vaši garderobi. Ta ročno vezena aplikacija je zasnovana tako, da običajna oblačila spremeni v umetniška dela in ponuja neskončne možnosti za personalizacijo in olepšanje vaših najljubših oblačil. Ne glede na to, ali gre za elegantne večerne obleke, obleke za prosti čas ali poročne obleke, naša vezena aplikacija doda ravno pravi pridih razkošja in izvirnosti.

Zakaj izbrati našo vezeno aplikacijo za obleko?
1. Edinstven dizajn: Vsaka aplikacija je zasnovana s pozornostjo do podrobnosti, kar daje vaši obleki edinstven in neponovljiv videz.
2. Visoka kakovost: Uporabljamo samo najboljše materiale in tehnike vezenja, da zagotovimo, da vsaka aplikacija ni le lepa, ampak tudi trpežna in dolgotrajna.
3. Enostaven nanos: Naša vezena aplikacija je zasnovana tako, da jo je enostavno prišiti ali nanesti na oblačila, kar omogoča hitro in učinkovito personalizacijo vaših oblačil.
4. Prilagodljivost pri uporabi: Te aplikacije so kot nalašč za različne priložnosti – od poudarjanja večernih in poročnih oblek do poživitve vsakodnevnih outfitov.
5. Navdih za ustvarjalnost: Ponujamo vrsto motivov in barv, ki vas navdihujejo pri eksperimentiranju in iskanju novih načinov izražanja vašega osebnega stila.

Garancija vrhunske kakovosti
Z našo vezeno aplikacijo za obleke odprete vrata v svet neomejene ustvarjalnosti in stila. Ta izdelek je več kot le dodatek – je izraz vašega edinstvenega okusa in predanosti visokokakovostni izdelavi.Rate the product:
Rate the product: