Bambus jersey Milano romance

Na zalogi 2,0 m
Pri vas doma: v četrtek 04.04.
18,50 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-12466
Obvestite me, ko bo na zalogi večja količina, kot je trenutno na zalogi Klikni tukaj
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,30 €

Ta vzorec na drugih vrstah tkanin:

Sestava: 95% bambus, 5% elastan
Teža: 180 g/m2
Širina blaga: 150 cm ± 3 cm

Bambusov jersey je blago, narejeno iz bambusovih vlaken. Njegova glavna prednost je, da je zelo elastičen, mehek, prijeten na dotik, po občutku težji, podoben viskoznemu jerseyu, vendar veliko bolj nežen. To bambusovo blago je naravno hipoalergeno, kar pomeni, da je zelo primerno za ljudi s občutljivo kožo. Bambusov jersey je tudi zelo zračen, hkrati pa ima lastnosti termoregulacije in hitrega sušenja. Primeren je za oblačila, kot so majice, pižame, pajkice, obleke in spodnje perilo. Zaradi odličnih lastnosti je primeren tudi za šivanje otroških oblačil, kot so bodiji, pižame, majice, obleke... Ta jersey se resnično splača poskusiti, saj je ena izmed najbolj luksuznih vrst blaga v naši trgovini. Med nošenjem sploh ne boste imeli občutka, da imate obleko na sebi.

Naš dizajnerski bambusov jersey se prodaja na meter in je potiskan z najkakovostnejšo metodo tiska na svetu.

Bambusov jersey šivamo z iglo za elastične materiale (stretch z zaobljeno konico velikosti 75 do 90, odvisno od gramature in debeline blaga). Za ohranitev elastičnosti blaga je idealno šivanje z overlock šivalnim strojem. Če šivate na običajnem domačem stroju, uporabite cik-cak šiv, Z šiv ali overlock šiv.

Pri temnejših vzorcih je mogoče sčasoma opaziti bele dlačice na licu tkanine, to ni obravnavano kot proizvodna napaka, ampak naravni pojav pri uporabi tkanine.


Rate the product:
Rate the product: