Bambus prevešanka Milano nature/narava

Ocena:
(1)
100% of 100
Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v sredo 24.04.
20,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-12479
Obvestite me, ko bo na zalogi večja količina, kot je trenutno na zalogi Klikni tukaj
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €

Ta vzorec na drugih vrstah tkanin:

Sestava: 95% bambus, 5% elastan
Teža: 250 g/m2
Širina blaga:150 cm ± 3 cm

Bambusova prevešanka je ultra mehko blago, izdelano iz bambusovih vlaken, ki se pridobivajo iz bambusove preje. Bambusova prevešanka se odlikuje po elastičnosti v štirih smereh, je padajoča in občutno težja od klasičnega bombažnega blaga. Zaradi svoje luksuzno gladke licne strani in izjemno nežne hrtbne strani je primerna tako za elegantne kot tudi sproščene trenirke, domače športne komplete, različna otroška oblačila...

Ena izmed najpomembnejših lastnosti tega bambusovega blaga je njegova vpojnost, zato je primerno tudi za športna oblačila. Bambus je znan po svojih naravnih antibakterijskih in protiglivičnih lastnostih, saj pri svoji rasti ne zahteva uporabe pesticidov.

Naša dizajnerska bambusova prevešanka se prodaja na meter in je potiskana z najkakovostnejšo metodo tiska na svetu. Pri temnejših vzorcih je mogoče sčasoma opaziti bele dlačice na licu tkanine, to ni obravnavano kot proizvodna napaka, ampak naravni pojav pri uporabi tkanine.

Kako šivati bambusova prevep: Bambusovo prevešanko šivamo z iglo za elastične materiale (stretch z zaobljeno konico velikosti 75 do 90, odvisno od gramature in debeline blaga). Za ohranitev elastičnosti blaga je idealno šivanje z overlock šivalnim strojem. Če šivate na običajnem domačem stroju, uporabite cik-cak šiv, Z šiv ali overlock šiv.



Mnenja o izdelku
  1. Quality
    100%
    lepe in živahne barve
    material prijeten na dotik

    Mnenja po Viera L.

    Poslano

Rate the product:
Rate the product: