Bambus tkanina omejena ponudba Glamour siva z roza

Na zalogi 13,4 m
Pri vas doma: v četrtek 27.06.
16,99 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NT-2826

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Ta vzorec na drugih vrstah tkanin:

Podrobnosti

Sestava: 60% bambus, 40% bombaž
Teža: 125 g/m2
Širina blaga: 140±5 cm
Krčenje: cca 10%, pred šivanjem operite

100 % bambusova tkanina – omejena izdaja, naravna eleganca z izvirnim dizajnom

Predstavljamo vam naše bambusovo platno, 100-odstotno naravni material, ki ni samo prijeten na dotik, temveč tudi okolju prijazen. Ta edinstvena tkanina je potiskana z avtorskimi motivi, ki so zasnovani in natisnjeni v našem podjetju, kar zagotavlja, da so te tkanine resnično edinstvene in jih ni mogoče najti nikjer drugje. Ker je količina zaloge omejena, je vsak kos te tkanine ekskluzivna dopolnitev vaše garderobe ali tekstilne kolekcije.

Zakaj izbrati naše bambusovo platno?
100 % naravni bambus: naša tkanina je izdelana iz čistega bambusa, ki je znan po svojih ekoloških lastnostih in mehkobi, kar je idealno za udobno nošenje.
Izjemni dizajnerski dizajni: ponujamo edinstvene motive, ki so zasnovani in izdelani v naši proizvodnji, zaradi česar je vsak kos izviren.
Omejena razpoložljivost: z omejenim številom razpoložljivih metrov ta tkanina predstavlja ekskluzivno priložnost za edinstvenost.
Vsestranska uporaba: prijetna in padajoča tekstura blaga je primerna za izdelavo bluz, srajc, oblek in kril ter zagotavlja udobje in stil za različne priložnosti.
Okolju prijazen: bambus je hitro obnovljivi vir, zaradi svoje hitre rasti ne potrebuje pesticidov, ponuja ekološko alternativo tradicionalnim tekstilnim materialom.


Nasveti za šivanje
Pred začetkom šivanja priporočamo, da bambusovo platno prelikate s parnim likalnikom ali operete, da zagotovite, da material med nošenjem in vzdrževanjem ohrani svoje lastnosti in dimenzije. Pred pranjem priporočamo, da blago obšijete z overlock ali cik-cak šivom, da se ne bo cefralo na robovih. Za šivanje uporabite UNIVERZALNO iglo 70, 75 ali 80, odvisno od debeline materiala, ki ga želite šivati.

Garancija vrhunske kakovosti

Z nakupom naše bambusove tkanine ste lahko prepričani, da vlagate v visokokakovosten izdelek, ki združuje lepoto, udobje in trajnost. Izkoristite to priložnost za nakupovanje do razprodaje zalog in si zagotovite tkanino, ki bo obogatila vaše šiviljske projekte in hkrati pomagala zaščititi naš planet.

Rate the product:
Rate the product: