Bambus tkanina omejena ponudba rože Roza lepotica

Na zalogi 11,1 m
Pri vas doma: v četrtek 27.06.
16,99 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NT-2832

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Ta vzorec na drugih vrstah tkanin:

Podrobnosti

Sestava: 60% bambus, 40% bombaž
Teža: 125 g/m2
Širina blaga: 150±5 cm
Krčenje: cca 10%, pred šivanjem operite

Omejena izdaja bambusova tkanina z bombažem trajnostna eleganca za vašo garderobo

Predstavljamo naše bambusovo platno z bombažem, ekskluzivni material v omejeni količini, ki združuje prednosti bambusa in bombaža. To platno, sestavljeno iz 60 % bambusa in 40 % bombaža, je znano po lepem padcu in udobju, zaradi česar je idealno za izdelavo bluz, srajc, oblek in kril. Z avtorskimi motivi, ki jih oblikujemo in natisnemo v lastni proizvodnji, zagotavljamo, da bo ta tkanina v vašo garderobo prinesla nekaj edinstvenega in prepoznavnega.

Zakaj izbrati naše bambusovo platno z bombažem?
Odlična mešanica materialov: kombinacija bambusa in bombaža ne zagotavlja le mehkobe in zračnosti, temveč tudi vzdržljivost in enostavno vzdrževanje.
Okolju prijazna izbira: bambus je trajnostni vir, ki hitro raste in ne potrebuje pesticidov, zaradi česar je bolj ekološka izbira.
Omejena izdaja: z omejenim številom metrov na zalogi je vsak kos platna ekskluzivni dodatek v vaši garderobi.
Edinstveni avtorski motivi: neponovljivi motivi, ki jih ne morete kupiti nikjer drugje, dajejo tkanini prepoznaven značaj in slog.
Vsestranska uporaba: naše bambusovo bombažno platno je idealno za široko paleto oblačil in je popolno za vse, od preprostih bluz do elegantnih večernih oblek.

Nasvet za šivanje
Pred začetkom šivanja priporočamo, da tkanino operete ali prelikate s parnim likalnikom, da zagotovite, da bo material med nošenjem in po pranju ohranil svoje mere in obliko.

Garancija vrhunske kakovosti
Naše bambusovo platno z bombažem ni le kakovosten material, ampak tudi jamstvo za stil in trajnost. Izkoristite to priložnost in si zagotovite ta omejen izdelek, ki vam ne bo prinesel le udobja in lepote, temveč tudi dober občutek ob trajnostni modi.
Odkrijte, kako lahko bambusovo platno z bombažem obogati vašo garderobo in vam nudi neskončne možnosti pri ustvarjanju prepoznavnih in udobnih oblačil, ki bodo del vaše garderobe še vrsto let.

Rate the product:
Rate the product: