Blago za obleke z leskom razlito cvetje oljna slika

Na zalogi 14,2 m
Pri vas doma: v četrtek 18.07.
12,90 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-16114

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Ta vzorec na drugih vrstah tkanin:

Podrobnosti

Sestava: 100% poliester
Teža: 155 g/m2
Širina blaga:150 cm ± 5cm
Hrbtna stran blaga je bela.

Potiskano blago za obleke z leskom  eleganca za vaša oblačila

Predstavljamo naše potiskano blago za obleke z leskom, idealno za vse šivilje. Blago za obleke je mehko in sijoče, kar bo vašim projektom dodalo pridih elegance in stila. Ta tkanina z motivi, zasnovanimi s strani naših oblikovalcev in natisnjena v naši lastni tiskarni, vam zagotavlja, da bodo vaši šiviljski projekti edinstveni.

Zakaj izbrati naše potiskano blago za obleke z leskom?
Edinstven dizajn: vsak vzorec skrbno oblikuje naša kreativna ekipa, kar pomeni, da dobite originalno blago, ki ga ne boste našli nikjer drugje.
Razkošen lesk: dodajte svoji obleki prefinjen videz s subtilnim sijajem, ki pritegne pozornost in vaši obleki doda pridih razkošja.
Visokokakovosten material: naše blago za obleke je narejeno iz visokokakovostnih materialov, ki so prijetni na dotik in udobni za nošenje.
Enostavno šivanje: idealno tudi za šivilje začetnice  blago je preprosto za rezanje in šivanje, tako da lahko samozavestno uresničite svoje projekte.
Lokalna proizvodnja: blago tiskamo v lastni proizvodnji v podjetju Takoy. Z nakupom tega blaga podpirate proizvodnjo v EU.

Možnosti uporabe
Elegantne obleke: ustvarite čudovite obleke za posebne priložnosti ali vsakodnevno nošenje. Lesk bo vaši obleki dodal razkošen videz.
Krila in bluze: ta tkanina je idealna tudi za krila in bluze, ki bodo vaši garderobi dodali stil in eleganco.
Modni dodatki: poskusite narediti izvirne šale, turbane ali pasove, ki bodo odlično dopolnili vaš izgled.

Naj vas navdihnejo naši edinstveni motivi in začnite šivati z navdušenjem in veseljem. Naša potiskano blago za obleke z leskom vam je na voljo, da ustvarite čudovite in elegantne kose kar doma.

Rate the product:
Rate the product: