Blago za zavese 280cm - siva melanž

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v četrtek 18.07.
14,99 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14125

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Barvne različice

Podrobnosti

Sestava: 100% poliester
Teža: 200 ± 5 g/m2
Širina blaga:280 cm

Blago za zavese 280 cm - eleganca in funkcionalnost za vaš dom

Predstavljamo našo vrhunsko tkanino za zavese širine 280 cm, popolno izbiro za vse, ki iščejo kombinacijo elegance, funkcionalnosti in enostavnega vzdrževanja. Zahvaljujoč sestavi iz poliestra ta material ne nudi le elegantnega videza, ampak je tudi izjemno praktičen in vsestranski, idealen za ustvarjanje zaves, ki odlično dopolnjujejo vsako notranjost.

Zakaj izbrati našo tkanino za zavese?
1. Popolna širina 280 cm: Z našo široko tkanino za zavese lahko prekrijete tudi največja okna brez spajanja materiala in tako zagotovite gladek in estetski videz zaves.
2. Enostavno vzdrževanje: Poliestrska sestava zagotavlja, da bodo zavese dolgo časa ostale lepe z minimalnim naporom. Blago je odporno na gubanje, enostavno za čiščenje in vzdrževanje, kar pomeni, da bodo zavese dolga leta videti kot nove.
3. Eleganten videz: Ta material nudi čist in sodoben videz, ki se enostavno prilagaja različnim slogom dekoriranja, ne glede na to, ali iščete nekaj tradicionalnega ali modernega.
4. Združljivost s plisirnimi trakovi za zavese: Za naše blago ponujamo tudi trakove, ki omogočajo enostavno in učinkovito plisiranje zaves. Ti trakovi so primerni za uporabo tako s tirnico kot s palico, kar omogoča prilagodljivost pri izbiri montažnega sistema.
5. Univerzalna uporaba: Ne glede na to, ali potrebujete zavese za dnevno sobo, spalnico ali kateri koli drug prostor, je naša tkanina idealna izbira za vsako okolje, saj ponuja zasebnost, stil in funkcionalnost.

Garancija vrhunske kakovosti
Z našo tkanino za zavese 280 cm ste lahko prepričani, da boste prejeli izdelek najvišje kakovosti, ki izpolnjuje najzahtevnejše potrebe in pričakovanja. Zagotavljamo, da je vsak meter tkanine izdelan s pozornostjo do podrobnosti in kakovosti, da vam zagotovimo ne le lepo, ampak tudi trajno rešitev za vaš dom.

Izberite našo tkanino za zavese in odkrijte kombinacijo elegance, funkcionalnosti in enostavnega vzdrževanja, ki bo poživila in zaščitila vsak prostor. Z resnimi trakovi iz naše ponudbe dobite tudi celovito rešitev za vaša okna, ki ni le praktična, temveč tudi estetsko privlačna.

Rate the product:
Rate the product: