Bombaž premium NELA množenje

Na zalogi 14,9 m
Pri vas doma: v četrtek 18.07.
13,99 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NT-2790

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Podrobnosti

Sestava: 100% bombaž
Teža: 130 g/m2
Širina blaga: 150±5 cm
Digitalni tisk, hrbtna stran blaga je bela.
Blago ima certifikat OEKO-TEX Standard 100.

Premium bombaž Nela razkošen bombažni saten z avtorskimi motivi

Predstavljamo vam vrhunski bombaž Nela, našo ekskluzivno tkanino z atlas vezavo, poznano tudi kot bombažni saten. Blago zaradi imena pogosto zamenjujejo s poliestrskim satenom, vendar to nima nobene zveze s tem. Ta prvovrstni material iz 100-odstotnega bombaža je obdelan za večje udobje in luksuzen videz. Zahvaljujoč avtorskim motivom, ki jih oblikujemo in tiskamo sami, je ta tkanina idealna izbira za tiste, ki iščejo edinstvenost in kakovost v enem.

Zakaj izbrati naš premium bombaž Nela?
Visokokakovostna atlas vezava: naš vrhunski bombaž v atlas vezavi ima gladko površino, ki je prijetna na dotik in hkrati trpežna.
Univerzalna uporaba: od oblačil, kot so srajce, obleke, krila in otroška oblačila, do posteljnine in dekoracije za dom – naše blago je popolno za različne namene.
Avtorski motivi: vsak meter blaga je obogaten z avtorskimi motivi iz delavnice Takoy, ki poskrbijo, da bodo vaši projekti edinstveni in izjemni.
Razkošen videz in občutek: bombažni saten iz naše ponudbe doda pridih razkošja in elegance oblačilom in domovom.
Enostavna nega: kljub razkošnemu videzu je ta tkanina enostavna za vzdrževanje, zaradi česar je praktična izbira za vsakodnevno uporabo.


Konica za obdelavo
Blago je naravne sestave, zato priporočamo parno likanje ali pranje blaga pred šivanjem, da bo blago ohranilo svoje dimenzije in kvaliteto tudi po končanem projektu. Pred pranjem tkanino obdelajte z overlock ali cik-cak šivom, da preprečite mečkanje. Za šivanje uporabite univerzalno iglo velikosti približno 80.

Nasvet za delo s premium bombažem
Pred šivanjem priporočamo, da blago prelikate s paro ali operete, da bo izdelek ohranil dimenzije tudi po pranju. Za šivanje uporabite univerzalno iglo velikosti približno 80 in blago pred pranjem obšijte z overlock ali cik-cak šivom, da preprečite cefranje.

Garancija vrhunske kakovosti

Z našim premium bombažem Nela ne dobite le visokokakovostnega materiala, temveč tudi odlično osnovo za ustvarjanje z garancijo izvirnosti in razkošja. Investirajte v to tkanino in začnite z veseljem ustvarjati projekte, ki združujejo lepoto, udobje in funkcionalnost ter dvignejo vaša ustvarjalna prizadevanja na novo raven.

Naročite naš premium bombaž Nela še danes in spremenite svoje kreativne ideje v elegantne in trpežne izdelke, ki bodo navdušili vsakogar.KAKO SEŠITI VELIKONOČNI PIŠČANČEK ⎹ @TakoySI

KAKO SEŠITI VELIKONOČNI PIŠČANČEK ⎹ @TakoySI
Pomlad in velikonočni prazniki se bližajo in ti se sprašuješ, kako okrasiti svoj dom? Ponujamo ti preprosta navodila za izdelavo prikupne velikonočne dekoracije.
Rate the product:
Rate the product: