Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Bombaž premium Takoy pikčaste češnje

Na zalogi 44,8 m
Pri vas doma: v četrtek 01.06.
13,99 € / m Z davkom
m
Kod: NT-1138
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,30 €
Sestava: 100% bombaž
Teža: 130 g/m2
Širina blaga: 150±5 cm
Tisk: digitalni tisk

Bombaž premium je naravna bombažna tkanina z atlasovo vezavo – zato se imenuje bombažni saten. Zaradi imena bombažni saten pa se tkanina pogosto napačno zamenjuje s poliestrskim satenom, čeprav z njim nima skoraj nič skupnega. Bombažni saten je res en najkakovostnejših naravnih materialov, ki vsebnujejo le 100% bombaž. Narejen je iz bombažnih vlaken, ki jih pridobivajo iz plodov bombaževca. Je zračen in vpojen, neelastičen, lahek, zelo prijeten za nošenje, hkrati pa je izredno trpežen material z enostavnim vzdrževanjem.

V primerjavi z bombažem exclusive (tudi finim bombažnim satenom s satenasto vezavo) ima bombaž premium manjšo širino - 155 cm in na otip ni tako ekstra zmehčan kot bombaž exclusive. Premium bombaž je potiskan z najnežnejšim načinom digitalnega tiska z ekološkimi barvami, ki ne zahteva vode. Bombaž premium je zelo enostaven za šivanje z domačim šivalnim strojem, tako da lahko z njim delajo tudi začetniki, dovolj je, da z univerzalnimi iglami zašijete ravni šiv in dodatek začistite s cik-cak šivom. Ta bombaž se uporablja za šivanje gospodinjskih predmetov (brisače, prti, kuhinjski predpasniki), pa tudi praktičnih izdelkov, kot so posteljnina in blazine. Premium bombaž je telesu zelo prijetna tkanina, zato jo lahko izberete za ženske in moške srajce, obleke in bluze. Ker gre za naravni material, se med pranjem krči, zato priporočamo predpranje pred šivanjem ali krčenje z likanjem z likalnikom na paro.


KAKO SEŠITI VELIKONOČNI PIŠČANČEK ⎹ @TakoySI

Pomlad in velikonočni prazniki se bližajo in ti se sprašuješ, kako okrasiti svoj dom? Ponujamo ti preprosta navodila za izdelavo prikupne velikonočne dekoracije.