Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Bombaž standard Takoy Indigo 3D barvno na belem

Na zalogi 9,2 m
Pri vas doma: v sredo 14.06.
12,50 € / m Z davkom
m
Kod: NT-1105
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,30 €
Sestava: 100% bombaž
Teža: 153 g/m2
Širina blaga: 150±5 cm
Tisk: digitalni tisk

Bombaž standard je naravna bombažna tkanina s platneno vezavo. Narejena je iz bombažnih vlaken, ki se pridobivajo iz plodov rastline bombaž. Je trpežen, zračen in vpojen, neelastičen, lahek material , zelo prijeten za nošenje, hkrati pa je izredno trpežen material z enostavnim vzdrževanjem.

V primerjavi z ostalimi bombaži iz naše ponudbe - bombaž premium (fini bombažni saten s satenastim tkanjem) in bombaž exclusive (ekstra zmehčan bombažni saten s satenastim tkanjem), ta standardni bombaž ni niti dodatno zmehčan niti ekstra gosto tkan, potiskan je z obstojnimi ekološkimi barvami. .

Bombaž standard je zelo enostaven za šivanje z domačim šivalnim strojem, tako da lahko z njim delajo tudi začetniki, dovolj je, da z univerzalnimi iglami zašijete ravni šiv in dodatek začistite s cik-cak šivom. Iz bombažnega platna so sešiti gospodinjski predmeti (brisače, prti, kuhinjski predpasniki), pa tudi praktični izdelki, kot so posteljnina in blazine. Iz bombaža je izjemno priljubljeno tudi šivanje torb in različnih embalaž. Standardni bombaž je pogosto uporabljena tkanina za oblačila, zato ga lahko izberete za ženske in moške srajce, obleke in bluze. Ker gre za naravni material, se med pranjem krči, zato priporočamo predpranje pred šivanjem ali krčenje z likanje z likalnikom na paro.


KAKO SEŠITI VELIKONOČNI PIŠČANČEK ⎹ @TakoySI

Pomlad in velikonočni prazniki se bližajo in ti se sprašuješ, kako okrasiti svoj dom? Ponujamo ti preprosta navodila za izdelavo prikupne velikonočne dekoracije.