Bombažni poplin David temna petrol

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v ponedeljek 29.07.
7,90 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-15741

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Podrobnosti

Sestava: 100% bombaž
Teža: 120 g/m2
Širina blaga: 150±5 cm
Krčenje: cca 10%, pred šivanjem operite

Bombažni poplin: udobje in funkcionalnost.

Dobrodošli v naši trgovini s tkaninami in galanterijo! Ponujamo vam visokokakovostni bombažni poplin  najbolj priljubljen material za vse ljubitelje šivanja. Ta pristna bombažna tkanina nudi kombinacijo udobja, vzdržljivosti in videza, ki vas ne bo razočarala.

Zakaj izbrati bombažni poplin?

100% naravnega izvora: bombažni poplin je izdelan iz vlaken, pridobljenih iz plodov bombaževca. Zagotavlja čistočo, zračnost in udobje pri nošenju.
Vzdržljivost in funkcionalnost: čeprav je poplin lahek in prijeten za nošenje, izstopa po visoki vzdržljivosti. Kljub manjši teži je nekoliko trši od standardnega bombažnega platna, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelka.
Priročnost šivanja: poplin je idealen za domače šivalne projekte. Primeren je tako za začetnike kot za bolj izkušene.
Vsestranskost: poplin je kot nalašč za različna oblačila, od srajc do poletnih oblek. Zaradi svojih naravnih lastnosti je idealen za posteljnino in praktične gospodinjske dodatke.
Namig: za ohranitev lepote in funkcionalnosti poplina priporočamo predpranje ali parno likanje blaga pred šivanjem. Zaradi naravne nagnjenosti h krčenju vam bo ta korak pomagal doseči boljše rezultate med šivanjem in vzdrževanjem.

Odkrijte kakovost, udobje in eleganco z našim bombažnim poplinom. Potopite se v svet ustvarjalnosti s tem brezčasnim materialom, ki je združuje tradicionalne vrednote in sodoben dizajn.

Rate the product:
Rate the product: