Bombažni poplin vezenina s križci tisk modra

Na zalogi 6,0 m
Pri vas doma: v sredo 24.04.
9,99 €
Končna cena EUR
m
Koda: NS-10640
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €
Sestava: 100% bombaž
Teža: 114 g/m2
Širina blaga: 160±5 cm
Krčenje: cca 10%, pred šivanjem operite
Opozorilo: Vzorec na blagu ni prava vezenina.

Bombažni poplin je naravna bombažna tkanina s platneno vezavo. Narejena je iz bombažnih vlaken, ki se pridobivajo iz plodov bombaževca. Je trpežna, zračna in vpojna, neelastična, lahka tkanina , zelo prijetna za nošenje, hkrati pa je izredno trpežen material z enostavnim vzdrževanjem.

Bombažni poplin je potiskan z najbolj obstojnimi ekološkimi barvami. V primerjavi s standardnim bombažnim platnom je poplin kljub manjši teži nekoliko trši.

Poplin je zelo enostaven za šivanje z domačim šivalnim strojem, tako da lahko z njim delajo tudi začetniki, dovolj je, da z univerzalnimi iglami zašijete ravni šiv in dodatek začistite s cik-cak šivom. Bombažni poplin je tkanina, namenjena predvsem šivanju oblačil - srajc, tunik, lahkih poletnih oblek, otroških oblačil. Razmeroma dobro se uporablja tudi pri šivanju posteljnega perila, posteljnih dodatkov ali raznih praktičnih stvari za kuhinjo in celotno gospodinjstvo. Ker gre za naravni material, se med pranjem krči, zato priporočamo predpranje pred šivanjem ali krčenje z likanjem z likalnikom na paro.

Rate the product:
Rate the product: