Dizajnerska podloga poletne rože Extrem

Na zalogi 36,3 m
Pri vas doma: v petek 26.07.
5,50 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-15135

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Ta vzorec na drugih vrstah tkanin:

Podrobnosti

Sestava: 100% poliester
Teža: 50 g/m2
Širina blaga: 155±2 cm
Hrbtna stran blaga je bela.
Blago ima certifikat OEKO-TEX Standard 100.

Podloga z avtorskimi motivi – vzdržljivo in cenovno ugodno blago za različne namene

Naša podloga z avtorskimi motivi je idealna rešitev za vse, ki iščejo ne le visokokakovostno in cenovno dostopno tkanino, temveč tudi edinstveno vizualno noto za svoje projekte. Zahvaljujoč naši kreativnosti in lastnemu tisku vam ponujamo tkanino, ki ni le trpežna, temveč tudi estetsko privlačna. Oblikujemo in tiskamo na blago, da bodo vaši šivalni projekti edinstveni.


Prednosti podloge z avtorskimi motivi
Trdnost in vzdržljivost: blago je trpežno in vzdržljivo, kar zagotavlja, da so vaši izdelki primerni za pogosto uporabo.
Cenovna dostopnost: podloga je na voljo po nizki ceni, zaradi česar je idealna za večje projekte ali tiste, ki delajo z omejenim proračunom.
Vsestranska uporaba: poleg tega, da se uporablja kot podloga, je ta tkanina odlična tudi za dekoracije, zavese, foto stene ali druge projekte, kjer potrebujete veliko blaga.
Široka paleta barv in motivov: ponujamo številne vzorce, tako da vedno najdete ustrezno blagi za vaš projekt.

Uporaba podloge
Primerna je za podloge oblačil, za dekorativne zavese in še za marsikaj drugega. Ne glede na to, ali jo uporabljate za oblačila ali kot funkcionalni element v vašem domu, bo naša enobarvna podloga prinesla kakovost in stil po ugodni ceni.

Garancija kakovosti
Osredotočeni smo na zagotavljanje tekstila najvišje kakovosti in naša podloga ni izjema. Zagotovite si zanesljiv material, ki ustreza vašim potrebam glede kakovosti in proračuna. Naročite še danes in začnite svoj naslednji projekt z zaupanjem, da imate najboljši material, ki vam bo pomagal doseči popolne rezultate.

Rate the product:
Rate the product: