Eko usnje (skaj) Daya srebrna

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v petek 26.07.
15,90 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-15856

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Barvne različice

Podrobnosti

Sestava: 100% PU, Base - PES
Teža: 570 g/m2 ± 5 %, Base -50g/m2 ± 5 %
Širina blaga: 140 cm ± 2cm
Velikost prešitja je 2x2 cm.
Eko usnje (umetno usnje) ni samolepljivo.

Blago bo poslano na roli, da se med transportom ne poškoduje.

Eko usnje - sodobna in vsestranska alternativa za vaš dom in modne projekte

Spoznajte eko usnje, imenovano tudi vegansko usnje, visokokakovostni sintetični material, ki ponuja estetiko in praktičnost pravega usnja brez finančnih kompromisov. S poliuretansko prevleko je eko usnje, znano tudi kot skaj, odlična izbira za široko paleto aplikacij, od pohištva do mode, saj v vsak projekt vnese slog in vzdržljivost.

Zakaj izbrati eko usnje:
1. Vsestranska uporaba: Ne glede na to, ali želite posodobiti videz zofe, postelje, jedilnega ali pisarniškega stola, eko usnje dodaja pridih elegance in udobja. Prav tako je idealno za izdelavo foteljev, sedežnih vreč, torbic in platnic zvezkov.
2. Trpežnost in vzdržljivost: Eko usnje je zasnovano tako, da zdrži vsakodnevno uporabo in dolga leta ohranja lep videz, zato je praktična izbira za pohištvo in modne dodatke.
3. Enostavno vzdrževanje: Za razliko od pravega usnja eko usnje ne potrebuje posebnega vzdrževanja in ga je enostavno čistiti, zato je skrb za vaše najljubše kose preprosta.
4. Okolju prijazna izbira: Ker je izdelano iz sintetičnih materialov, eko usnje ponuja alternativo tradicionalnemu usnju brez nepotrebne uporabe živalskih proizvodov.
5. Stilsko in sodobno: Z bogato paleto barv in tekstur omogoča eko usnje uresničitev različnih oblikovalskih vizij, s čimer doda sodoben in eleganten element vsakemu interierju ali garderobi.

Jamstvo vrhunske kakovosti
Naše eko usnje je izdelano s poudarkom na podrobnostih, kakovosti in trajnosti, kar zagotavlja, da boste prejeli izdelek, ki v vseh pogledih presega pričakovanja. Ne glede na to, ali nameravate prenoviti svoj dom ali ustvariti edinstvene modne kose, je eko usnje elegantna izbira, ki združuje funkcionalnost in uporabnost.

Rate the product:
Rate the product: