Elastična čipka 15 cm s tiskom rože Roza lepota

Na zalogi 17,0 m
Pri vas doma: v četrtek 18.04.
6,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14729
Obvestite me, ko bo na zalogi večja količina, kot je trenutno na zalogi Klikni tukaj

Ta vzorec na drugih vrstah tkanin:


Barvne različice

Sestava: 90% poliamid, 10% elastan
Širina: 15 cm
Opozorilo: Vzorec na blagu ni prava 3D struktura.

Odkrijte ekskluzivno elastični čipko na meter z avtorskim potiskom podjetja Takoy, ki je ne boste našli nikjer drugje. Elastična čipka najde svojo uporabo pri šivanju razkošnega spodnjega perila, modnih dodatkov, kril, bluz, pa tudi dekoracij, katerim doda eleganten pridih. Čipka ima fantastično širino 15 cm, je izredno mehka na dotik, ne praska in je izjemno prožna. V naši ponudbi boste odkrili nove izvirne dizajne s potiskom rož ali celo ombre dizajn, ki je trenutni modni trend tako glede barv, kakovosti kot samega dizajna.
Pravilno izbran postopek šivanja zagotavlja dolgoročno funkcionalnost čipke.

Kako šivati čipko z elastanom: Priporočamo uporabo igle za elastične materiale (STRETCH z zaobljeno konico velikosti 75 do 80, bolj fin je material, tanjša je konica). Da ohranite elastičnost blaga, šivajte z overlock šivalnim strojem ali uporabite cik-cak, overlock ali Z šiv na navadnem domačem stroju.

Namig 1: Čipka je material, ki zahteva potrpljenje in natančnost. Zato priporočamo, da pri šivanju čipke uporabite trak navadnega pisarniškega papirja, s katerim podložite blago pri šivanju. Zahvaljujoč temu bo lažje povezati skupaj zgornji in spodnji material. Po šivanju preprosto, a previdno odtrgajte papir.

Namig 2: Ne pozabite dobro speti obeh delov pred šivanjem. Poenostavili si boste šivanje in se izognili nepotrebnemu ponovnemu šivanju, paranju ali poškodbam blaga. Priporočamo vam uporabo naših ščipalk ali bucik. V primeru čipke so bolj primerne ščipalke, saj bucike morda ne bodo dobro fiksirale blaga, saj ima blago večje luknijce.

Rate the product:
Rate the product: