Elastična čipka 8 cm s potiskom mini cvetje pastel pink

Na zalogi 15,1 m
Pri vas doma: v petek 26.07.
6,99 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-15248

Podrobnosti

Sestava: 90% poliamid, 10% elastan
Širina: 8 cm

V spletni trgovini Takoy odkrijte ekskluzivno elastično čipko z avtorskim potiskom iz lastne proizvodnje, ki je ne boste našli nikjer drugje. Elastična čipka se uporablja pri šivanju razkošnega spodnjega perila, modnih dodatkov, kril, bluz, pa tudi dekoracij, ki jim da čipka pridih elegance. Čipka je široka 8 cm, je izredno mehka na dotik, ne pika in je izjemno prožna. V naši ponudbi boste odkrili nove originalne modele s cvetličnim potiskom in celo z ombre vzorcem, ki je trenutni modni trend tako glede barv, kakovosti kot samega dizajna. Pravilno izbran tehnološki postopek šivanja zagotavlja dolgotrajno funkcionalnost čipke.

Kako šivati čipko z elastanom: priporočamo uporabo igle za elastične materiale (STRETCH z zaobljeno konico velikosti od 75 do 80, bolj fin je material, tanjša naj bo konica). Da ohranite elastičnost blaga, šivajte z overlockom ali uporabite cik-cak, ponarejeni overlock šiv ali Z-šiv na domačem stroju.

Nasvet 1: čipka je material, ki zahteva potrpljenje in natančnost. Zato priporočamo, da pri šivanju čipke uporabite trak iz navadnega papirja ali peki papirja, skozi katerega boste šivali blago. Tako se zgornja in spodnja plast lažje zašijeta skupaj. Nato preprosto, a previdno odtrgajte papir.

2. nasvet: Ne pozabite dobro pritrditi obeh delov pred šivanjem. Poenostavili boste šivanje in se izognili nepotrebnemu paranju, trganju ali kvarjenju blaga. Zato vam priporočamo uporabo naših sponk/ščipalk ali bucik. V tem primeru svetujemo sponke, ker saj bi bucike lahko zdrsnile iz tanke čipke.


Rate the product:
Rate the product: