Elastična podloga bela - dederon

Na zalogi 35,7 m
Pri vas doma: v četrtek 25.04.
2,50 €
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14660
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €
Sestava: 100% poliester
Teža: 55 g/m2
Širina blaga: 155±2 cm
Blago ima certifikat OEKO-TEX Standard 100.

Podloga/Dederon v enobarvni izvedbi.

Elastična podloga je zračna, lahka, prijetna, prožna. Pleteni dederon je pletena (ne pa tkana!) podloga, ki je nekoliko bolj fleksibilna kot neelastična podloga. Privoščite si profesionalno podlogo oblačil in dodatkov s podlogami Takoy.

Zakaj izbrati dederon podjetja Takoy:
1. Idealen za sublimacijski tisk: Naše belo blago dederon je posebej zasnovano za sublimacijski tisk, kar vam omogoča, da na svojih oblačilih in dodatkih ustvarite izrazite in trajne vzorce.
2. Fleksibilnost in udobje: Dederon zaradi svoje elastičnosti in zračnosti zagotavlja maksimalno udobje pri nošenju, zato je idealna izbira za podlogo različnih vrst oblačil.
3. Zračnost in lahkotnost: Ta material ni le prijeten na dotik, temveč zagotavlja tudi optimalno kroženje zraka, kar je še posebej dragoceno v toplejših dneh.
4. Fleksibilnost pri uporabi: Dederon kot pletenina dodaja fleksibilnost vašim projektom, kar vam omogoča ustvarjanje oblačil, ki so udobna in estetsko privlačna.
5. Profesionalna podloga: Dederon se ne krči, zato ste lahko prepričani, da vaša oblačila in dodatki ne bodo le videti odlično, ampak bodo izdelani s pozornostjo do detajlov in kakovosti.

Kako šivati podlogo iz dederona:
Ne pozabite kupiti visokokakovostnih krojaških pripomočkov, ki so nepogrešljivi pri šivanju. Bucike in ščipalke vam bodo pomagali pri fiksiranju slojev blaga. Bodite pozorni na debelino bucik. Podloga je občutljiva in bucike z večjo debelino bi lahko razvrednotili tako blago kot samo oblačilo.
Priporočamo uporabo igle za elastične raztegljive materiale debeline 75 do 90 odvisno od teže materiala in števila šivanih slojev. Za ohranitev elastičnosti blaga je idealno šivanje z overlock šivalnim strojem. Če šivate na običajnem domačem stroju, uporabite raztegljivi šiv (cik-cak ali Z šiv). Izbirajte iz naše ponudbe igel v prvovrstni kakovosti znamke Beissel, ki so izdelane po nemški licenci.

Nasvet:
Če se odločite za podlogo iz naše ponudbe dederonov s potiskom, ne pozabite uskladiti preostalih delov oblačila. Če se ne morete odločiti za odtenek zgornjega blaga, je odlična rešitev, če je to barva, ki se vsaj v minimalnem deležu nahaja na sami podlogi. Tako boste dosegli zelo prijeten vizualni učinek.

Rate the product:
Rate the product: