Elastična prava svila črna

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v petek 26.07.
45,00 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-15934

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,52 €

Barvne različice

Podrobnosti

Sestava: 92 % mulberry svila, 8 % elastan
Teža: 98 g/m2
Širina blaga: 140 cm

Enobarvna čista svila najbolj ekskluzivna tkanina, ki jo lahko imate

Predstavljamo našo pravo svilo, ekskluzivno tkanino, ki predstavlja vrhunec razkošja in udobja. Ta edinstven material, obogaten z majhno količino elastana, zagotavlja popolno ravnovesje med naravno lepoto svile in praktično prožnostjo, zaradi česar je idealna izbira za ustvarjanje oblačil, ki ne izstopajo le po videzu, ampak tudi po udobju.

Zakaj izbrati enobarvno čisto svilo?
Dodana prožnost z elastanom: majhna količina elastana omogoča, da se blago bolje prilagodi gibom telesa, kar poveča udobje in prilagodljivost oblačila, ne da bi pri tem žrtvovali njegov razkošen videz.
Kakovost in udobje: prava svila je znana po svoji mehkobi, lesku in odlični zračnosti. Ponuja nezamenljiv občutek razkošja in udobja na koži, kar je idealno za visokokakovostna oblačila.
Vsestranska uporabnost: ta tkanina ima ogromno možnosti uporabe – od večernih oblek, bluz, kril, šalov in rut do luksuznih dodatkov, ki zahtevajo najkakovostnejši material.
Okolju prijazno: z uporabo prave svile podpirate trajnostne vire in ekološko proizvodnjo ter s tem prispevate k zaščiti našega planeta.
Eleganten in brezčasen videz: enobarvna prava svila daje vsakemu oblačilu prefinjeno preprostost, ki ne bo nikoli iz mode. Primerna je tako za formalne kot neformalne priložnosti, saj poskrbi, da boste vedno videti stilsko in elegantno.

Garancija vrhunske kakovosti
Naša prava svila je narejena z mislijo na kakovost in trajnost. Ponujamo vam material, ki presega pričakovanja v vseh pogledih – od videza, preko udobja pri nošenju, do prijaznosti do okolja. Izberite to ekskluzivno svilo in ustvarite oblačila, ki odražajo vašo ljubezen do narave, izvirnosti in razkošja. Oživite svoje šivanje z materialom, ki določa nov standard v luksuznih oblačilih. Doživite užitek šivanja s pravo svilo.

Rate the product:
Rate the product: