Jersey Punto di Roma 230g bež

Na zalogi 32,5 m
Pri vas doma: v sredo 29.05.
14,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-13088

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Barvne različice

Sestava: 60% viskoza, 30% poliamid, 10% elastan
Teža: 230 g/m2
Širina blaga: 150±5 cm

Razširite svojo zbirko blaga z izvirnim jersey-em Punto di Roma podjetja Takoy, ki vam ponuja široko paleto izvirnih dizajnov. V podjteju Takoy vam ponujamo ekskluziven, dvojno pleten jersey Punto di Roma - 230 g. Punto di Roma, v tujini imenovan tudi Ponto di Roma, ima širino 150 cm in sestavo: 60% viskoza, 30% poliamid, 10% elastan. Je prijeten material večje gramature, na otip debelejši od navadnega jersey-a.
Punto di Roma je gladek in spolzek iz obeh strani, je močnejši in lepo objame figuro, zato je še posebej primeren za šivanje ženske mode, kot so obleke, krila, jakne, suknjiči, pajkice. Zagotovo bo našel uporabo tudi pri šivanju dolgih ali kratkih hlač.
Enobarvna oblika ponuja široko paleto možnosti v kombinaciji z drugimi vrstami blaga. Ekskluzivno blago podjetja Takoy odpirajo svet, poln kreativnega oblikovanja.

Kako šivati jersey Punto di Roma: Priporočamo uporabo igle za elastične materiale (STRETCH z zaobljeno konico velikosti 75 do 90, bolj fin je material, tanjša je konica). Da ohranite elastičnost blaga, uporabite overlock šivalni stroj ali cik-cak, overlock ali Z-šiv na navadnem šivalnem stroju.

Namig: Bogata izbira barv sukancev v naši kolekciji vam omogoča preprosto in harmonično ujemanje z vašim blagom. Samo izbrati morate.

Opozorilo: Prepričajte se, da ste izbrali kakovostne igle in niti, da preprečite poškodbe stroja ali poslabšanje kakovosti oblačila. Materiali se razlikujejo po sestavi in zlasti pri višji vsebnosti elastana je pomembno uporabiti sukance, ki so primerni za šivanje elastičnih materialov.

Rate the product:
Rate the product: