Kroj PDF moške kratke hlače Adrian

Razpoložljivost: Na zalogi
Nizko kot 3,99 €
/ ks Z davkom
Koda: ST-0036

Podrobnosti

Y - poraba blaga širine 150 cm.

Izvirni elektronski kroj v formatu PDF podjetja Takoy, primeren za domače tiskanje na straneh A4, s slikovnimi navodili v slovenskem jeziku.

Dober kroj je osnova šivanja. Naše kroje oblikujemo, modeliramo in šivamo v naši delavnici ter testiramo, ali se popolnoma prilegajo v vseh ponujanih velikostih.

Po nakupu kroja PDF boste prejeli potrditveno e-pošto. Po plačilu bodo kupljeni dokumenti na voljo v vašem uporabniškem računu na naši spletni strani. Po prijavi v svoj račun jih lahko najdete v razdelku moji izdelki za prenos.

Na voljo boste imeli skupno 3 dokumente:

1. Navodila za delo s pdf krojem - Priporočamo, da preučite navodila in šele nato začnete.

2. Kroj za tisk - Kroj lahko natisnete v udobju svojega doma na format A4 in ga zlepite. Po tiskanju in lepljenju kroja lahko začnete z zadnjim korakom.

3. E-knjiga s slikovnimi navodili - Vizualno lahko preverite celoten kroj.

Za vas smo pripravili popolnega pomočnika. Zahvaljujoč podrobnim navodilom s fotografijami bo šivanje hitrejše in enostavnejše. Kadar koli si jih lahko ogledate in se navdihniti. Kroji PDF Takoy so idealni tako za začetnike kot za izkušene strokovnjake. Ne pozabite si ogledati naše tabele velikosti in preveriti lastnih mer, preden kupite PDF kroj.
Z našim krojem PDF boste dobili natančna ilustrirana navodila, nasvete in trike glede ustrezne izbire blaga, sukanca, igle in vseh potrebnih pripomočkov za šivanje. PDF kroj je zasnovan z mislijo tudi na šivilje začetnice.
Poenostavite izdelavo svojih oblačil in prihranite čas s PDF krojem podjetja Takoy.

Tega izdelka po zakonu ni mogoče vrniti v 14 dneh brez navedbe razloga, saj gre za elektronsko vsebino. Kroj, fotografije in navodila za šivanje so predmet avtorskih pravic in niso namenjeni za komercialno uporabo. OPOMBA: Pri tiskanju kroja PDF je potrebno nastaviti tiskanje brez robov.

Rate the product:
Rate the product: