Mehak til pike bela

Na zalogi 0,0 m
4,80 € / m Z davkom
Želite biti obveščeni, ko bo to blago ponovno na zalogi?
Kliknete sem:
Obvestite me
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje.
Ko bo ta izdelek ponovno na zalogi, boste o tem obveščeni po mailu.
Kliknite na polje - Nisem robot
Koda: NS-10381
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,30 €
Sestava: 100% poliester
Teža: 65 g/m2
Širina blaga: 155±5 cm

Mehak til podjetja Takoy - eleganca za vaše ustvarjalne projekte

Predstavljamo mehki til, popoln material za vse, ki iščejo kombinacijo lahkotnosti, mehkobe in prijetnega občutka. Ta vsestranski til je odlična izbira za ustvarjanje padajočih kril, očarljivih tutu kril (pri uporabi več plasti), pa tudi za široko paleto dekorativnih in okrasnih elementov, kot so baldahini, dekorativne zavese in drugi dodatki za vaš dom.

Zakaj izbrati naš mehki til:
1. Vsestranska uporaba: Ne glede na to, ali iščete material za šivanje elegantnih oblačil ali ustvarjanje edinstvenih dekorativnih elementov, naš mehki til ponuja širok spekter uporabe.
2. Mehkoba in udobje: Za razliko od tradicionalnega tila je naš material izjemno mehak in prijeten na otip, kar zagotavlja udobno nošenje in uporabo.
3. Estetska prilagodljivost: Til ponujamo v različnih različicah - od enobarvnih do dizajnerskih in plisiranih različic, kar omogoča popolno uskladitev z vašimi ustvarjalnimi projekti in vizijami.
4. Idealen za padajoča in tutu krila: zaradi svoje lahkotnosti in zmožnosti ustvarjanja bogatih plasti je naš til popolna izbira za ustvarjanje bogatih pravljičnih kril in elegantnih padajočih kril.
5. Dekorativne možnosti: Til je priljubljena izbira tudi za izdelavo baldahinov, okrasnih zaves in okraskov, ki bodo vašemu domu dodali pridih elegance in prefinjenosti.

Jamstvo vrhunske kakovosti podjetja Takoy
Naš mehki til je izdelan s poudarkom na kakovosti, mehkobi in estetski vsestranskosti, zato je idealen material za široko paleto uporab. Izberite naš til in odkrijte neskončne možnosti za ustvarjanje oblačil, dekoracij in okraskov, ki bodo oživili vaše ustvarjalne zamisli in projekte.

Rate the product:
Rate the product:
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!