Nepremočljiv najlon modra

Na zalogi 42,1 m
Pri vas doma: v torek 30.07.
11,90 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-1610

2. RAZRED::

Kupite izdelek iz kategorije 2. razred. To je tkanina z manjšo, večinoma tiskarsko napako, ki je sicer primerna za šivanje.
Cena za 2. razred od 5,95 €

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Podrobnosti

Sestava: 100% poliester
Teža: 360 g/m2
Širina blaga: 150 cm
Hrbtna stran blaga: 100% PVC
Certifikat: OEKO TEX standard 100
Tkanina bo poslana v roli, da se med transportom ne poškoduje.

Ta nepremočljiva tkanina je sestavljena iz dveh plasti. Prva plast - zgornja stran - je poliester z vodnim stolpcem 1000 mm. Druga plast - spodnja stran - je plast 100% PVC-ja, zaradi česar ima material lastnosti 100% nepremočljivega materiala - ne prepušča vode.

Poliester s PVC-jem je močan, odporen proti obrabi in raztezanju, ne prepušča UV sevanja in je odporen na vremenske vplive. Očistite ga lahko z vlažno gobo ali krpo, namočeno v detergent, močnejšo umazanijo lahko odstranite tudi z mehkejšo krtačo in detergentom.

Opozorilo: Razmislite o izbiri barve za zunanjost, če nameravate imeti tkanino stalno na neposredni sončni svetlobi in dežju, tkanina naravno zbledi, temnejša ko je barva, bolj zbledi. To se ne šteje za tovarniško napako. 

Blago lahko brez težav zašijemo tudi z domačim šivalnim strojem.

Vodoodporen poliester s PVC-jem je primeren za:

- razne nepremočljive zunanje nadstreške (npr. tudi za nadstrešek za gugalnico, peskovnik ali paviljon)
- zunanje šotore, prodajne stojnice, nadstreške za stojnice...
- sedežne vreče,
- nepremočljive nahrbtnike, torbe
- nepremočljive prevleke različnih vrst,
- blazine za zunanje stole,
- ležišča za živali,
- ojačitvene nepremočljive dele delovnih oblačil,
- nepremočljive prevleke vzmetnic (tudi za paletno sedenje)
- različne nepremočljive preproge

Primerjava nepremočljivega poliestra s PVC-jem in nepremočljivega poliestra/blaga za vozičke: Poliester s PVC-jem je trši od poliestra, ker je na hrbtni strani močno impregniran z gumo, težje je z njim delati, je idealen za nadstreške, blazine za sedenje - tkanina ne prepusti vode v notranjost blazine, lahko prenese celo nevihto, ne da bi se notranjost zmočila. Opozorilo: Razmislite o izbiri barve za zunanjost, če nameravate imeti tkanino stalno na neposredni sončni svetlobi in dežju, tkanina naravno zbledi, temnejša ko je barva, bolj zbledi. To se ne šteje za tovarniško napako. 

Varnostni certifikat:

Material ima varnostni certifikat. Ne vsebuje škodljivih elementov in vsebnosti težkih kovin. Opravljeni testi imajo certifikat c. 170 / DLS / 2018. 

Snov izpolnjuje zahteve uredbe REACH Uredbe Evropskega parlamenta in Sveta (ES) c. 1907/2006 z dne 18.12.2006 – REACH) (UL L 396, 30.12.2006, str. 1–794, s spremembami).

Rate the product:
Rate the product: