Organza pisani cvetovi temno modra

Na zalogi 21,3 m
Pri vas doma: v ponedeljek 29.07.
7,99 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-15410

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Ta vzorec na drugih vrstah tkanin:

Podrobnosti

Sestava: 100% poliester
Teža: 45 g/m2
Širina blaga: 155±5 cm

Organza z avtorskim potiskom  lahkotna eleganca za posebne projekte

Predstavljamo vam organzo z našim avtorskim potiskom, razkošno in prosojno tkanino, ki vsakemu šivalnemu projektu doda lahkoten pridih. Ta poseben material, ki je nežen in lahek, a hkrati trden, krasijo ekskluzivnimi vzorci, ki so jih zasnovali naši oblikovalci. Je idealna izbira za tiste, ki iščejo edinstven in privlačen videz poročnih in večernih oblek ali dekorativnih elementov.

Zakaj izbrati organzo z našim avtorskim tiskom?
Ekskluzivni vzorci: naši avtorski motivi poživijo vsako tkanino in ji dodajo nezgrešljiv značaj in slog.
Zračna in lahka: organza je priljubljena za uporabo pri večplastnih projektih in voluminoznih oblačilih, saj je zelo lahka in lahko z majhno težo doda veliko volumna.
Sijoča in prozorna površina: prozorna in lahka struktura organze s svojo sijočo površino poskrbi za eleganten in zračen videz, kar je nepogrešljivo za izdelavo luksuznih oblačil, domače dekoracije, božičnih okraskov ali zaves.
Široka paleta uporabe: naša organza ponuja številne možnosti uporabe  od poročnih do večernih oblek in okrasnih zaves,
Visoka kakovost: naša organza je izdelana iz najboljših materialov, kar ob pravilni negi in ustreznem ravnanju s tkanino zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Garancija vrhunske kakovosti
Z našo organzo z avtorskim motivom ne dobite le tkanine, temveč umetnino, ki bo obogatila vaše projekte in jim dodala izjemen vizualni učinek. Odkrijte lepoto in funkcionalnost naše organze in pretvorite svoje ustvarjalne vizije v resničnost s tkanino, ki je tako lepa kot praktična.

Rate the product:
Rate the product: