Panel košara za igrače / preštepanka vodoodporni poliester nature/narava old roza

Na zalogi 9,0 ks
Pri vas doma: v sredo 24.04.
15,99 €
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-12815

Ta vzorec na drugih vrstah tkanin:

Sestava: 100 % poliester
Teža: 340 g/m2
Celotna dimenzija: 70x115 cm ±5cm
Opozorilo: izdelek se prodaja kot kroj, natisnjen na blagu, ne gre za končni šivani izdelek.

Samo v Takoy najdete panel z natisnjenim krojem, ki ga je potrebno samo izrezati in sešiti. Ta pripravljen kroj je natisnjen na visokokakovostni poliestrski preštepanki s polnilom, ki ima fin sijaj, odlično drži obliko in celo ne prepušča vode. Tako vam ni treba izgubljati časa s polnjenjem in šivanjem več materialov skupaj. Poleg tega vam prešita poliestrska tkanina omogoča zelo enostavno obdelavo. Pri rezanju se ne cerfa in je zelo prijetna za šivanje. Pri šivanju svoje košare za igrače boste poleg panela iz preštepanke potrebovali še osnovne šiviljske pripomočke, kot so škarje in škarje za hitri odrez - te pridejo prav predvsem pri sukancih, ki jih je potrebno odrezati zelo pazljivo. Seveda so nujne bucike, kreda, ravnilo in kakovosten sukanec - ne pozabite ga barvno uskladiti z izbranim panelom.

Kako sešiti panel - košaro za igrače: Vodili vas bomo korak za korakom z našimi slikovnimi navodili, tako da bo uspelo tudi začetniku. Upoštevanje postopka na fotografijah je pomembno in bo vplivalo na rezultat vašega dela. Vse dele je potrebno izrezati iz panela in jih nato sešiti skupaj. Priporočamo šivanje z ravnim šivom in uporabo univerzalne igle z rahlo okroglo konico debeline 75 do 90, bolj fini kot je material, manjša je debelina igle. Izberite si iz naše ponudbe prvovrstnih igel Beissel, ki so izdelane po nemški licenci.

Namig: Ne pozabite na ostre in kakovostne šiviljske škarje, ki bodo zagotovile gladek rez tkanine, hkrati pa bodo imele ergonomski ročaj, ki vam bo pri rezanju udoben. Škarje uporabljajte samo za tkanino. Če boste škarje hkrati uporabljali na tkanini in papirju, se bodo zelo hitro otopile in uničile.


KAKO SEŠITI KOŠARO ZA IGRAČE IZ PANELA │ @TakoySI

KAKO SEŠITI KOŠARO ZA IGRAČE IZ PANELA │ @TakoySI
Pokažemo ti, kako sešiti najbolj praktično košaro za shranjevanje igrač. Tokrat smo ustvarili panel s krojem za najmlajše: Dizajnerska košara za igrače iz prešite poliestrske tkanine. Preprosto izreži kroj iz našega panela in s pomočjo naših slikovnih navodil ti bo šivanje zagotovo uspelo.
Rate the product:
Rate the product: