Panel za plisirano polkrožno krilo polmat saten blue flowers MAXI vzorec

Na zalogi 3,0 ks
Pri vas doma: v četrtek 18.07.
27,99 €
/ ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-16105


Ta vzorec na drugih vrstah tkanin:

Podrobnosti

Sestava: 98 % poliester, 2 % elastan
Teža: 96 g/m2
Dimenzije panela: 226x113 ± 5 cm
Pozor: vključen je 1 panel
Ak potrebujete:
Za kratko ali srednje dolgo krilo zadostuje 1 panel (odvisno od obsega pasu).
Za dolgo krilo potrebujete 2 panela (odvisno od obsega pasu).
Opozorilo: izdelek se prodaja kot kroj, natisnjen na blagu, ne gre za končni šivani izdelek.

Digitalni tisk, hrbtna stran blaga je bela.

Panel za krilo iz polmat plisiranega satena - luksuzen dizajn za enostavno izdelavo

Predstavljamo vam našo ekskluzivno plisirano krilo iz polmat satena, ki združuje razkošen videz z enostavno izdelavo. Ta edinstven plisiran panel, z lastnim avtorskim dizajnom, ki daje izjemen značaj vsem vašim izdelkom, je takoj pripravljen za šivanje. Idealen za vsakogar, ki želi z lastnimi rokami ustvariti elegantno oblačilo brez napora in visokih stroškov, značilnih za luksuzne butike.

Zakaj izbrati naš panel iz plisiranega polmat satena?
Razkošen videz za delček cene: Ta panel zagotavlja videz, ki bi v trgovini stal na stotine evrov, po veliko bolj dostopni ceni. Iz 1 panela boste sešili polkrožno plisirano krilo za odrasle.
Enostavnost priprave: Samo izrežite pas, prišijte elastiko, sešijte 1 stranico in vaše krilo je pripravljeno. Idealno za hitre in učinkovite projekte.
Ekskluziven avtorski dizajn: Z našim panelom boste dobili izvirno blago, ki bo poskrbelo, da bo vaše krilo unikatno – lepše kot iz butika.
Polmat plisiran saten: Material združuje eleganco polmat satena s sodobnim plisiranim dizajnom, ki je dandanes zelo trendi.
Vsestranska uporaba: Čeprav je panel zasnovan za krila, se lahko njegova uporaba kreativno razširi na druga oblačila (na primer kot del krila obleke).

Garancija vrhunske kakovosti
Z našim panelom za krilo iz plisiranega polmat satena ne dobite samo visokokakovostnega izdelka, temveč tudi priložnost, da izrazite svoj osebni slog brez velikih stroškov. Potopite se v svet mode s tkanino, ki vašemu outfitu doda stil, eleganco in edinstvenost.

Investirajte v naš panel in ustvarite svoj dizajnerski kos, ki bo osupnil s svojo izvirnostjo in razkošnim videzom. Odkrijte preprostost in eleganco z našim panelom iz plisiranega polam satena in spremenite svoje projekte v ekskluzivne kose za modne revije.


Rate the product:
Rate the product: