Panel za otroško plisirano polkrožno krilo polmat saten izraziti maki – omejena izdaja

Na zalogi 0,0 ks
13,99 €
/ ks Z davkom
Želite biti obveščeni, ko bo to blago ponovno na zalogi?
Kliknete sem:
Obvestite me
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje.
Ko bo ta izdelek ponovno na zalogi, boste o tem obveščeni po mailu.
Kliknite na polje - Nisem robot
Koda: NS-16102


Ta vzorec na drugih vrstah tkanin:

Podrobnosti

Sestava: 98 % poliester, 2 % elastan
Teža: 96 g/m2
Dimenzije panela: 110x50 ± 5 cm
Opozorilo: izdelek se prodaja kot kroj, natisnjen na blagu, ne gre za končni šivani izdelek.
Digitalni tisk, hrbtna stran blaga je bela.

Panel za krilo iz polmat plisiranega satena - luksuzen dizajn za enostavno izdelavo

Predstavljamo vam našo ekskluzivno plisirano krilo iz polmat satena, ki združuje razkošen videz z enostavno izdelavo. Ta edinstven plisiran panel, z lastnim avtorskim dizajnom, ki daje izjemen značaj vsem vašim izdelkom, je takoj pripravljen za šivanje. Idealen za vsakogar, ki želi z lastnimi rokami ustvariti elegantno oblačilo brez napora in visokih stroškov, značilnih za luksuzne butike.

Zakaj izbrati naš panel iz plisiranega polmat satena?
Razkošen videz za delček cene: Ta panel zagotavlja videz, ki bi v trgovini stal na stotine evrov, po veliko bolj dostopni ceni. Iz 1 panela boste sešili polkrožno plisirano krilo za odrasle.
Enostavnost priprave: Samo izrežite pas, prišijte elastiko, sešijte 1 stranico in vaše krilo je pripravljeno. Idealno za hitre in učinkovite projekte.
Ekskluziven avtorski dizajn: Z našim panelom boste dobili izvirno blago, ki bo poskrbelo, da bo vaše krilo unikatno – lepše kot iz butika.
Polmat plisiran saten: Material združuje eleganco polmat satena s sodobnim plisiranim dizajnom, ki je dandanes zelo trendi.
Vsestranska uporaba: Čeprav je panel zasnovan za krila, se lahko njegova uporaba kreativno razširi na druga oblačila (na primer kot del krila obleke).

Garancija vrhunske kakovosti
Z našim panelom za krilo iz plisiranega polmat satena ne dobite samo visokokakovostnega izdelka, temveč tudi priložnost, da izrazite svoj osebni slog brez velikih stroškov. Potopite se v svet mode s tkanino, ki vašemu outfitu doda stil, eleganco in edinstvenost.

Investirajte v naš panel in ustvarite svoj dizajnerski kos, ki bo osupnil s svojo izvirnostjo in razkošnim videzom. Odkrijte preprostost in eleganco z našim panelom iz plisiranega polam satena in spremenite svoje projekte v ekskluzivne kose za modne revije.


Rate the product:
Rate the product: