Tapetniško blago za oblazinjenje stropa avtomobila črna

Na zalogi 0,0 m
15,99 €
/ m Z davkom
Želite biti obveščeni, ko bo to blago ponovno na zalogi?
Kliknete sem:
Obvestite me
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje.
Ko bo ta izdelek ponovno na zalogi, boste o tem obveščeni po mailu.
Kliknite na polje - Nisem robot
Koda: NS-15263

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Podrobnosti

Sestava: 100% poliester + poliuretan
Teža: 200 g/m2
Širina blaga: 180±5 cm

Tapetniško blago za strop avtomobila  troslojna rešitev za prenovo

Predstavljamo vam naše tapetniško blago za avtomobilski strop, ki je zasnovana posebej za prenovo notranjosti avtomobila, zlasti stropa. Troslojna tkanina je sestavljena iz  zgornje tkanine, polnila iz pene in tankega pletenega materiala na spodnji strani, kar skupaj zagotavlja optimalno prilagodljivost in oprijem na ravnih in zaobljenih površinah v vašem avtomobilu. Idealen je za vse, ki iščejo kakovostno in trajno rešitev za izboljšanje notranjosti svojega vozila.

Zakaj izbrati naše tapetniško blago za avtomobilske strehe?
Troslojna sestava: plasti našega blaga zagotavljajo odlično vzdržljivost in udobje. Zgornja tkanina poskrbi za estetski videz, medtem ko polnilo iz pene zagotavlja izolacijo in udobje. Pletena tkanina na spodnji strani pa povečuje prilagodljivost in omogoča enostavno namestitev.
Prilagodljivost: naše tapetniško blago je zasnovano tako, da se enostavno prilagaja različnim oblikam in krivuljam v avtomobilu, kar zagotavlja lahko in natančno namestitev.
Idealno za prenovo: če iščete rešitev za obnovo stropa v vašem vozilu, je ta material odlična izbira zaradi svoje vzdržljivosti in estetskega videza.
Enostavna namestitev: zaradi svoje sestave in prilagodljivosti se tapetniško blago zlahka namesti in poenostavi postopek prenove.
Odpornost in vzdržljivost: blago je izdelano iz materialov, ki so odporni na normalno obrabo in zagotavljajo, da bo vaš strop  še zelo dolgo videti odlično.

Nasvet za namestitev
Priporočamo, da pred nameščanjem tapetniškega blaga temeljito očistite stropno površino, da zagotovite, da se tkanina pravilno prilega in drži. Za idealne rezultate lahko uporabite lepilo za peno v razpršilu ali druge pritrdilne materiale, namenjene za uporabo v notranjosti avtomobilov.

Garancija vrhunske kakovosti
Naše tapetniško blago za strop avtomobila je zasnovano z upoštevanjem največjega zadovoljstva uporabnika ter zagotavlja visoko kakovost in dolgotrajno vzdržljivost. Prenovite strop svojega avtomobila in poskrbite, da rezultat ne bo le estetski, temveč tudi trajen in funkcionalen. Naročite še danes in začnite svoj projekt prenove z izdelkom, ki bo zagotovo spremenil notranjost vašega vozila.

Rate the product:
Rate the product: