Prevešanka, bleščeča z lureksom črna № 16

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v sredo 24.04.
14,99 €
Končna cena EUR
m
Koda: NS-13013
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €

Enak odtenek in kolekcija


Barvne različice

Sestava: 65% poliester, 30% lureks, 5% elastan
Teža: 210g/m2
Širina blaga: 160cm

Prožnost, elastičnost, fleksibilnost, čudovit lesketajoči učinek vam nudi naša prevešanka z lureksom. To kakovostno blago z vtkanimi bleščečimi vlakni v širini 160 cm in gramaturo 210/m2 je idealna izbira za jopice, trenirke, športne obleke, otroška oblačila, kape in šale, in to predvsem zaradi elastana, ki naredi to blago elastično in prožno. Zaradi večjega deleža poliestra pa lepo drži obliko. Je zelo udobna za nošenje in bo vašim oblačilom dodala elegantnejši videz v primerjavi z drugimi prevešankami iz naše ponudbe.

Najosnovnejše razlike v naši ponudbi prevešank so v gramaturi ali širini. Prevešanka iz kolekcije Dona ima večjo gramaturo in največjo širino v primerjavi z drugimi prevepankami v naši ponudbi. Širina blaga kar 180 cm je zelo ugodna. V primerjavi z modeli Oskar in Milano je Dona manj elastična v širino in se zdi bolj toga. Je manj padajoča, pa vendar še vedno zelo prijetna na otip. Razlika je tudi v lastnostih teh materialov oz. predvsem v njihovi toplotni učinkovitosti.

Zato morate še pred nakupom razmisliti, katera teža je primerna za vaš izdelek.

Kako šivati prevešanko z lureksom: Priporočamo uporabo igle za elastične materiale (streč z zaobljeno konico velikosti 75 do 90, odvisno od gramature in debeline blaga). Za ohranitev elastičnosti blaga je idealno šivanje z overlock šivalnim strojem. Če šivate na običajnem domačem stroju, uporabite cik-cak šiv, Z šiv ali overlock šiv.

Nasvet 1: Dizajnersko luksuzno prevešanko lahko kombinirate z gladkim ali rebrastim lakom.
Če želite, da se vaš patent ujema z barvo prevešanke, izberite barvo z isto oznako №.

Nasvet 2: Bogata izbira barv sukancev v naši kolekciji vam omogoča preprosto in harmonično ujemanje z vašim blagom. Samo izbrati morate. Ta izbira se je izkazala v praksi: pri šivanju sintetičnih materialov uporabljamo poliestrske sukance, pri šivanju bombažnih in naravnih materialov pa bombažne sukance.

Trik: Kako ugotoviti kakovost sukanca? Zelo preprosto! Sukanec slabe kakovosti preskakuje vbode, se zelo hitro strga, vleče vbod in ustvarja nepravilno obliko.

Opozorilo: Prepričajte se, da ste izbrali kakovostne igle in niti, da preprečite poškodbe stroja ali poslabšanje kakovosti oblačila. Materiali se razlikujejo po sestavi in zlasti pri višji vsebnosti elastana je pomembno uporabiti sukance, ki so primerni za šivanje elastičnih materialov.

Rate the product:
Rate the product: