Prevešanka Milano 150cm svetlo siva melanž № 20

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v sredo 17.07.
10,30 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-10542

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Podrobnosti

Sestava: 50% bombaž, 45% poliester, 5% elastan
Teža: 250 g/m2
Širina blaga:150±5 cm

Poletna prevešanka, znana tudi kot French Terry, je na prvi pogled videti kot jersey, vendar je bolj tesno pletena in zato nekoliko bolj stabilna. Razlika je tudi v hrbtni strani, ki je pri prevešanki sestavljena iz zank. To blago je zaradi vsebnosti elastana prožno, primerno za puloverje, trenirke, komplete za jogging, otroška oblačila, kape in šale.
Prevešanka iz kolekcije Milano je mehkejše in bolj elastična. Je prijetno mehka in padajoča. Ljubitelji casual oblačil jo bodo zagotovo cenili, saj je prijetna na dotik in koži omogoča dihanje. Primerna je za puloverje, trenirke, jogging komplete, različna otroška oblačila ali kape in šale. V primerjavi s prevešanko iz kolekcije OSKAR ima Milano manjšo širino.
V ponudbi imamo tudi dizajnerske prevešanke iz kolekcije Milano z enakimi značilnostmi.
Poletno prevešanko lahko kombinirate z gladkim ali rebrastim patentom.
Če želite, da se vaš patent popolnoma ujema z vašo prevešanko, izberite barvo z isto oznako №.
Za šivanje priporočamo uporabo igle za elastične materiale (STRETCH ali JERSEY z zaobljeno konico velikosti 75 do 90, odvisno od teže in finosti blaga). Za ohranitev elastičnosti blaga je idealno šivanje z overlock šivalnim strojem. Če šivate na običajnem domačem stroju, uporabite cik-cak šiv, Z šiv ali overlock šiv.

Rate the product:
Rate the product: