Prevešanka OSKAR ecru № 2

Na zalogi 8,6 m
Pri vas doma: v ponedeljek 29.07.
11,50 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-8088


Enak odtenek in kolekcija

Podrobnosti

Sestava: 95% bombaž, 5% elastan
Teža: 250 g/m2
Širina blaga: 165±5 cm
Vrsta prevešanke: navadna

V primerjavi s kolekcijo Milano ima prevešanka OSKAR širšo širino in ni tako ekstra zmehčana. Odlično se z njo dela, v naši ponudbi pa boste našli tudi druge materiale v istih odtenkih - jersey, zimsko debelejšo navdno in kosmateno prevešanko, rebraste in gladke patente, konfekcijski rebrasti jersey in rebrasti jersey Harmony.
Poletna prevešanka, imenovana tudi French Terry, je na prvi pogled videti kot jersey, vendar je bolj tesno pletena in zato nekoliko bolj stabilna. Razlika je tudi v hrbtni strani, ki je pri prevešanki sestavljena iz zank. Zaradi vsebnosti elastana je ta material prožen, primeren za jopice, trenirke, domače tekaške komplete, kape, šale, otroška oblačila (otroške trenirke, baggy hlače, slinčke, razne puloverje s kapuco in brez, otroške obleke in krila).
Poletno prevešanko lahko kombinirate z gladkim ali rebrastim patentom.
Za šivanje priporočamo uporabo igle za elastične materiale (STRETCH z zaobljeno konico, velikost 75 do 90, bolj fin je material, tanjša je konica). Da ohranite elastičnost blaga, šivajte z overlock strojem ali uporabite cik-cak, overlock ali Z šiv na domačem stroju.

Rate the product:
Rate the product: