Prozoren šifon 33 g bela

Na zalogi 0,0 m
3,99 €
Želite biti obveščeni, ko bo to blago ponovno na zalogi?
Kliknete sem:
Obvestite me
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje.
Ko bo ta izdelek ponovno na zalogi, boste o tem obveščeni po mailu.
Kliknite na polje - Nisem robot
Koda: NS-14157
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €
Sestava: 100% poliester
Teža: 33 g/m2
Širina blaga: 150 cm

Prozoren šifon - vaša izbira za eleganco in lahkotnost

Odkrijte lepoto našega prozornega šifona, ki je sestavni del vsakega družabnega dogodka. Ta zračen in mehak material je idealna rešitev za šale, bluze, poročne obleke in številne druge aplikacije, kjer se zahtevata eleganca in lahkotnost. Tukaj so glavni razlogi, zakaj bi morali izbrati naš prozoren šifon:

Neponovljiva eleganca
Fina tekstura: naš šifon ponuja mehkobo in nežnost, ki prispeva k edinstvenosti vsakega oblačila.
Prozornost: njegova prozornost vam omogoča ustvarjanje večplastnih učinkov na vaših projektih.
Vsestranskost uporabe
Popoln za različne priložnosti: od oblek za zabave do dodatkov na bluzah in poročnih oblekah je ta šifon odlična izbira za različne priložnosti.
Dopolnilna tkanina: popolna kot dopolnilna tkanina, ki lahko vašim projektom doda mehak in romantičen pridih.
Preprostost in udobje
Neelastičen: Čeprav je ta material neelastičen, njegova lahkotnost in zračnost zagotavljata maksimalno udobje pri nošenju.
Udoben za nošenje: Zaradi prijetnega otipa je naš šifon primeren tudi za najbolj občutljivo kožo in poskrbi, da bodo vaša oblačila ne le lepa, ampak tudi udobna.
Edinstvena kakovost in vzdržljivost
Visoka kakovost: naša ponudba šifona je izbrana s poudarkom na visoki kakovosti in dolgoročni vzdržljivosti, kar pomeni, da bodo vaša oblačila dlje ohranila svojo lepoto in obliko.
Odporen na mečkanje: ta material je razmeroma odporen na mečkanje, zato ga je enostavno vzdrževati in ohranjati čist in profesionalen videz vaših izdelkov.
Naš prosojni šifon je prava izbira za vsakogar, ki išče kakovosten material, ki doda eleganco, ne da bi žrtvoval udobje in nosljivost. Odkrijte lepoto in možnosti, ki jih ponuja ta material, in pustite, da vaša ustvarjalnost zacveti z našim šifonom.
Kako šivati šifon:
Uporabite zelo tanko specifično iglo za fine tkanine (v angleščini "fine" ali "microtex") debeline 60 ali 70. Te igle imajo tanko konico, ki omogoča natančno prodiranje skozi fine tkanine, ne da bi jih poškodovali ali pustili vidne luknje.
Uporaba prave igle bo zagotovila, da bo šivanje gladko in brez težav, preprečila bo poškodbe blaga in zagotovilo profesionalen videz končanega projekta. Pri šivanju šifona je pomembno tudi, da prilagodite nastavitve šivalnega stroja, kot je zmanjšanje napetosti sukanca in uporaba ustreznejših vrst šivov, da zagotovite najvišjo kakovost šiva. Če stroj še vedno ne veže šiva, si lahko pomagate s trakom papirja, ki ga položite pod blago, ki ga šivate.

Rate the product:
Rate the product: