Satenasta elastika 4 cm svetlo siva

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v četrtek 18.07.
2,99 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-15928


Barvne različice

Podrobnosti

Sestava: 79% poliester, 21% lateks
Širina: 4 cm
Duktilnost: 105% ±10%

Satenasta elastika: razkošna elastika za vaše ustvarjalne projekte

Odkrijte lepoto in vsestranskost naše satenaste elastike, ki bo dodala eleganco in stil vsakemu vašemu šivalnemu projektu. Satenasta elastika je odlična izbira za šivilje začetnice, ki iščejo kvaliteten material za izdelavo oblačil, dodatkov in okraskov. Njeno kakovost in vsestranskost za zahtevnejše projekte pa bodo cenile tudi izkušene šivilje.

Zakaj izbrati našo satenasto elastiko?
Razkošen videz: satenasta površina doda nežen sijaj in prefinjen videz, idealen za elegantne kose, kot so obleke, krila, bluze in spodnje perilo.
Odlična elastičnost: odlična elastičnost zagotavlja udobje in popolno prileganje, kar je bistveno za udobno nošenje.
Univerzalna uporaba: primerna kot pas, trak ali kot dekorativni element za različne tekstilne projekte.
Enostavna za delo: satenasta elastika je enostavna za rezanje in šivanje, kar ceni vsaka šivilja, ne glede na to, ali je začetnica ali izkušena mojstrica.

Možnosti uporabe
Elegantne obleke in krila: dodajte satenasto elastiko v pas ali rob za prefinjen pridih.
Udobno spodnje perilo: s satenasto elastiko ustvarite udobne in privlačne kose, ki ne bodo samo izgledali odlično, ampak bodo tudi udobni za nošenje.
Elegantni dodatki: ustvarite stilske naglavne trakove, zapestnice ali druge dodatke, ki izstopajo s svojo edinstvenostjo in lepoto.

Poiščite navdih in svojemu naboru materialov za šivanje dodajte satenasto elastiko. Šivanje z našo satenasto elastiko ni le enostavno, ampak tudi zabavno! Ustvarite luksuzne kose, ki jih boste s ponosom nosili in jih pokazali svojim prijateljem. Začnite svojo ustvarjalno avanturo z našo kakovostno satenasto elastiko še danes!

Rate the product:
Rate the product: