Satenasti trak 50 mm bela

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v četrtek 18.07.
0,40 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-15291

Podrobnosti

Širina: 5 cm

Bel satenast trak  idealen za dekoracije in sublimacijski tisk

Odkrijte naš beli satenasti trak, popolna izbira za ustvarjalce, ki iščejo kakovosten material za okraske, dekoracijo in pa tudi za sublimacijski tisk. Ta razkošen satenast trak ni le lep na pogled, ampak je tudi praktičen, saj zagotavlja idealno površino za tehnike sublimacijskega tiska, kar omogoča izdelavo personaliziranih dodatkov in dekorativnih elementov.

Zakaj izbrati naš beli satenast trak?
Visokokakovosten material: naš beli satenasti trak smo izdelali iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo gladko in sijočo površino, idealno za tisk.
Popoln za sublimacijski tisk: zahvaljujoč svojim optimalnim lastnostim za tehnike tiskanja, naš trak zagotavlja čist in jasen prenos za sublimacijski tisk, idealen za izdelavo personaliziranih okraskov.
Vsestranska uporaba: ne glede na to, ali nameravate ustvariti dekoracijo za poroke, zabave, zavijanje daril ali druge namene, je naš beli satenasti trak več kot primeren za vse te potrebe.
Eleganten videz: dodajte pridih elegance vsakemu projektu z našim gladkim in sijočim belim satenastim trakom.
Enostavnost obdelave: naš trak je zasnovan tako, da je enostaven za rokovanje in uporabo pri vseh vrstah okrasnih projektov, kar olajša tudi manj izkušenim izdelovalcem.

Garancija vrhunske kakovosti
Z našim belim satenastim trakom dobite izdelek, ki ne le izgleda odlično, ampak je tudi funkcionalen in zelo prilagodljiv za vaše ustvarjalne potrebe. Uporabite naš trak za dekorativne projekte in si zagotovite material, ki združuje kakovost z neskončnimi možnostmi uporabe.

Investirajte v naš satenast trak in odkrijte, kako lahko svoje ideje o dekoriranju pretvorite v resničnost z izdelkom, ki je vsestranski in praktičen. Naročite še danes in začnite ustvarjati z zaupanjem, da bo vsak kos profesionalen in edinstven.

Rate the product:
Rate the product: