Šivanke za vezenje s topo konico – 15 kosov

Na zalogi več kot 50,0 ks
Pri vas doma: v petek 26.07.
3,90 €
/ ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NS-15920

Podrobnosti

Paket vsebuje 15 kosov igel za vezenje s topo konico za neelastične materiale.
Velikosti igel:
5x 1,25*52 mm
5x 2,0*60 mm
5x 2,0*70 mm

Šivanke s topo konico  za trše materiale

Naše šivanke s topo konico so idealne za ročno šivanje usnja, umetnega usnja, volne, klobučevine, gobelinov, jute ali platna. Te šivanke so odlična izbira za šivilje začetnice in ljubiteljske šivilje, ki za svoje projekte potrebujejo debelejše šivanke. Ker šivanke s topo konico niso ostre, je potrebno blago predhodno prebosti, da dosežete popoln rezultat, ne da bi poškodovali blago.

Zakaj izbrati naše šivanke s topo konico?
Vsestranskost: idealne za šivanje usnja, umetnega usnja, volne, klobučevine, gobelinov, jute in drugih trdnih materialov. Primerne za močnejši sukanec ali debelejšo prejo.
Varnost: tope konice zmanjšujejo tveganje za poškodbe.
Kakovost: izdelane iz trpežnega nerjavečega jekla.

Uporaba topih šivank za trde materiale ima prednosti, vključno z večjim nadzorom in varnostjo pri delu z debelimi in trdimi tkaninami. Oblika šivank zagotavlja udobno in natančno šivanje tudi pri daljših projektih. Te šivanke so tudi odlično darilo za vse, ki radi šivajo in ustvarjajo. Njihova kakovost in zanesljivost zagotavljata, da bodo dolga leta dragoceno orodje v vaši opremi. Naročite naše šivanke s topo konico še danes in izkusite kakovost in zanesljivost pri šivanju trdnih materialov!

Rate the product:
Rate the product: