Svetleče blago za kopalke, fitnes oblačila svetle rože 28

Na zalogi 20,2 m
Pri vas doma: v ponedeljek 29.07.
16,90 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-16151

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Podrobnosti

Sestava: 95% poliester, 5% elastan
Teža: 240 g/m2 ± 5 %
Širina blaga: 155 ± 2cm

Dizajnersko svetleče blago za kopalke z avtorskim potiskom - odraz vaše edinstvenosti

Predstavljamo vam naše dizajnersko svetleče blago za kopalke z izvirnim potiskom, kjer vsaka podrobnost odraža razkošje, izvirnost in dinamičnost sodobnega oblikovanja. Ta visokokakovostni material, okrašen z ekskluzivnimi avtorskimi motivi, je odlična izbira za vse, ki želijo izstopati s svojo edinstvenostjo in slogom. S svojim sijajnim zaključkom in izjemno prilagodljivostjo je to blago idealna izbira za kopalke, oblačila za fitnes in športne obleke ali večerne obleke, krila in tope, ki zahtevajo pravo kombinacijo udobja in vizualnega učinka.

Zakaj izbrati naše dizajnersko svetleče blago za kopalke z avtorskim potiskom?
1. Ekskluzivni oblikovalski motivi: Potopite se v svet edinstvene umetnosti z našim blagom, kjer vsak dizajn prihaja neposredno iz studiev naših talentiranih oblikovalcev, kar zagotavlja, da bo vsak vaš projekt popolnoma edinstven.
2. Sijajni zaključek za dodaten čar: Sijajna površina tega blaga doda dodatno dimenzijo in globino vašim oblačilom, kar zagotavlja, da boste nezgrešljivi v vsaki situaciji.
3. Vrhunska elastičnost in udobje: Elastan, dodan mešanici, zagotavlja, da blago zagotavlja popolno prileganje in prožnost, kar povečuje udobje pri nošenju ne glede na aktivnost.
4. Lastnosti hitrega sušenja: Naše blago je idealno za aktiven življenjski slog in je zasnovano tako, da učinkovito odvaja vlago in se hitro suši, kar je bistveno za kopalke in športna oblačila.
5. Vzdržljivost in kakovost: Sijoče blago je narejeno iz visokokakovostnih materialov in potiskano s kakovostnimi barvami, ki zagotavljajo, da bodo barve ostale žive in bo blago ohranilo svoje lastnosti tudi po številnih pranjih.

Garancija vrhunske kakovosti
Naše dizajnersko svetleče blago za kopalke s potiskom je več kot le material – je izraz modnega okusa in individualnosti. Izberite ta material, izkusite veselje do šivanja in pustite nepozaben vtis z oblačili, ki so unikatna in dinamična kot vi.


Rate the product:
Rate the product: