Tkanina bombaž economy magenta

Na zalogi 38,7 m
Pri vas doma: v sredo 19.06.
7,50 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-5782

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Podrobnosti

Sestava: 100% bombaž
Teža: 135 g/m2
Širina blaga: 145±5 cm
Certifikat: OEKO TEX STANDARD 100
Blago se lahko med pranjem skrči za ±10%.

Bombaž economy je naravna bombažna tkanina s platneno vezavo. Narejena je iz bombažnih vlaken, ki se pridobivajo iz plodov bombaževca. Je trpežna, zračna in vpojna, neelastična, lahka tkanina, zelo prijetna za nošenje, hkrati pa je izredno trpežen material z enostavnim vzdrževanjem.

V primerjavi z ostalimi bombaži iz naše ponudbe - bombaž premium (mehki bombažni saten s satenastim tkanjem) in bombaž exclusive (ekstra zmehčan bombažni saten s satenastim tkanjem), ta ekonomični bombaž ni dodatno zmehčan ali ekstra gosto tkan. Bombažno platno je zelo enostavno šivati z domačim šivalnim strojem, tako da se z njim lahko ukvarjajo tudi začetniki, dovolj je, da z univerzalnimi iglami zašijete ravni šiv in dodatek zašijete s cik-cak šivom. Iz bombažnega platna so sešiti gospodinjski predmeti (brisače, prti, kuhinjski predpasniki), pa tudi praktični izdelki, kot so posteljnina in blazine. Izjemno priljubljen je tudi za šivanje torb in različnih embalaž. Bombažno platno je pogosto uporabljena tkanina za oblačila, zato jo lahko izberete za ženske in moške srajce, obleke in bluze. Ker gre za naravni material, se med pranjem krči, zato priporočamo predpranje pred šivanjem ali krčenje z likanjem z likalnikom na paro.


KAKO SEŠITI VELIKONOČNI PIŠČANČEK ⎹ @TakoySI

KAKO SEŠITI VELIKONOČNI PIŠČANČEK ⎹ @TakoySI
Pomlad in velikonočni prazniki se bližajo in ti se sprašuješ, kako okrasiti svoj dom? Ponujamo ti preprosta navodila za izdelavo prikupne velikonočne dekoracije.
Rate the product:
Rate the product: