Blago za podlogo bela

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v sredo 17.07.
2,00 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-5795

2. RAZRED::

Kupite izdelek iz kategorije 2. razred. To je tkanina z manjšo, večinoma tiskarsko napako, ki je sicer primerna za šivanje.
Cena za 2. razred od 1,00 €

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Barvne različice

Podrobnosti

Sestava: 100% poliester
Teža: 70 g/m2
Širina blaga: 150 cm

Enobarvna podloga – vzdržljivo in cenovno ugodno blago za različne namene

Naša enobarvna podloga je idealna rešitev za vse, ki iščete kakovostno in cenovno ugodno blago za različne tekstilne projekte. Ta preprosta, a močna tkanina je zasnovana kot podloga za oblačila, vendar je njena uporaba veliko širša. Zaradi svoje trdnosti in dostopne cene je primeren za projekte, kjer je potrebna velika količina blaga po nizki ceni.

Prednosti enobarvne podloge
Trdnost in vzdržljivost: blago je trpežno in vzdržljivo, kar zagotavlja, da so vaši izdelki primerni za pogosto uporabo.
Cenovna dostopnost: podloga je na voljo po nizki ceni, zaradi česar je idealna za večje projekte ali tiste, ki delajo z omejenim proračunom.
Vsestranska uporaba: poleg tega, da se uporablja kot podloga, je ta tkanina odlična tudi za dekoracije, zavese, foto stene ali druge projekte, ki zahtevajo veliko blaga.
Široka paleta barv: na voljo v različnih barvah, ki se popolnoma ujemajo z vašimi projekti in oblikovalskimi zahtevami.

Uporaba podloge
Primerna je za podloge oblačil, za dekorativne zavese in še za marsikaj drugega. Ne glede na to, ali jo uporabljate za oblačila ali kot funkcionalni element v vašem domu, bo naša enobarvna podloga prinesla kakovost in stil po ugodni ceni.

Garancija kakovosti
Osredotočeni smo na zagotavljanje tekstila najvišje kakovosti in naša enobarvna podloga ni izjema. Zagotovite si zanesljiv material, ki ustreza vašim potrebam glede kakovosti in proračuna. Naročite še danes in začnite svoj naslednji projekt z zaupanjem, da imate najboljši material, ki vam bo pomagal doseči popolne rezultate.

Rate the product:
Rate the product:
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!