Blago za zavese 280cm - bela videz lanu

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v torek 21.05.
8,90 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14127

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €
Sestava: 100% poliester
Teža: 200 ± 5 g/m2
Širina blaga:280 cm

Blago za zavese z videzom lanu, širina 280 cm - eleganca, ki je dostopna in funkcionalna

Predstavljamo vam našo ekskluzivno tkanino za zavese popolnega videza lanu in širine 280 cm, ki ponuja idealno kombinacijo estetske lepote, funkcionalnosti in cenovne dostopnosti. Ta izdelek je zasnovan tako, da obogati dom s toplino in šarmom naravnega lanu, hkrati pa nudi vse praktične prednosti poliestra.

Zakaj izbrati našo tkanino za zavese v videzu lanu?
1. Popoln videz perila: uživajte v vizualni in teksturni lepoti perila brez visokih stroškov in težkega vzdrževanja. Naša tkanina zagotavlja pristen videz perila, ki bo vsakemu interierju dodal naraven in sproščen slog.
2. Sestava poliestra: Zahvaljujoč sestavi poliestra se naša tkanina ne mečka in je enostavna za vzdrževanje, zaradi česar je idealna izbira za vsakodnevno uporabo. Poliester poskrbi, da bodo zavese dolgo ostale lepe in brez gub.
3. Cenovna dostopnost: ponujamo vam videz in občutek pravega perila za delček cene, zaradi česar je naša tkanina cenovno dostopna alternativa za vsakogar, ki želi okrasiti svoj dom brez vizualnih kompromisov.
4. Širina 280 cm: Naša tkanina za zavese je na voljo v praktični širini 280 cm, kar omogoča udobno prekrivanje tudi velikih okenskih prostorov brez spajanja materiala.
5. Združljivost s plisirnimi trakovi za zavese: Za naše blago ponujamo tudi trakove, ki omogočajo enostavno in učinkovito plisiranje zaves. Ti trakovi so primerni za uporabo tako s tirnico kot s palico, kar omogoča prilagodljivost pri izbiri montažnega sistema.

Garancija vrhunske kakovosti
Naša tkanina za zavese v videzu lanu je izdelana z mislijo na kakovost in vzdržljivost. Zagotavljamo vam, da bo ta material presegel vaša pričakovanja ne le s svojo estetiko, temveč tudi z dolgotrajno obstojnostjo in funkcionalnostjo. Izberite našo tkanino in spremenite svoja okna v prepoznaven dizajnerski element, ki bo v vaš dom vnesel svetlobo, stil in udobje.

Popestrite svojo notranjost z našo tkanino za zavese v videzu lanu in odkrijte idealno ravnovesje med naravno estetiko in moderno praktičnostjo. S to tkanino boste ustvarili prostor, poln topline in stila, hkrati pa ohranili udobje enostavnega vzdrževanja in cenovno ugodnost.

Rate the product:
Rate the product: