Bombaž exclusive PANEL 160x120 - milestone odejica zlate rože bela

Na zalogi 6,0 ks
Pri vas doma: v četrtek 18.04.
15,99 € / ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NT-1571
Obvestite me, ko bo na zalogi večja količina, kot je trenutno na zalogi Klikni tukaj
Sestava: 100 % bombaž (nežen bombažni saten))
Teža:130 g/m2
Celotna dimenzija: 160x120 ± 1 cm
Certifikat: OEKO TEX STANDARD 100 class I.
Digitalni tisk, hrbtna stran blaga je bela.

Bombaž exclusive je naravna bombažna tkanina s atlasovo vezavo – zato se imenuje bombažni saten. Zaradi imena bombažni saten pa se tkanina pogosto napačno zamenjuje s poliestrskim satenom, čeprav z njim nima skoraj nič skupnega. Bombažni saten je res en najkakovostnejših naravnih materialov, ki vsebnujejo le 100% bombaž. Narejen je iz bombažnih vlaken, ki jih pridobivajo iz plodov bombaževca. Je zračen in vpojen, neelastičen, lahek, zelo prijeten za nošenje, hkrati pa je izredno trpežen material z enostavnim vzdrževanjem.

V primerjavi z bombažem premium (tudi finim bombažnim satenom s satenastim tkanjem) sodi bombaž exclusive v našo ekskluzivno kolekcijo, ker je dodatno zmehčan v zadnjem koraku izdelave in ima večjo širino – do 170 cm ter je tiskan z najkakovostnejšim digitalnim tiskom na svetu, ki uporablja ekstra obstojne ekološke barve.

Panel lahko dopolnite s podlogo iz materialov, kot sta minky/velur ali ovčko/sherpo in s poliestrsko medvlogo. Milestone odejica je idealno ozadje za fotografiranje in dokumentiranje otrokove starosti, primerna je tudi kot igralna podloga, podloga za voziček ali kot poletna odeja. Panel vsebuje tudi kroj za igrače, s katerimi lahko preprosto označite starost otroka v dnevih, tednih in mesecih.


Rate the product:
Rate the product: