Bombaž premium Takoy bela

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v petek 03.05.
8,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14829
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €
Bombaž premium Takoy bela
Sestava: 100% bombaž
Teža: 130 g/m2
Širina blaga: 155 cm
Oeko tex standard 100 class I.

Bombaž premium Takoy – izjemna mehkoba, ki izpolnjuje vaše najstrožje zahteve

Predstavljamo bombaž premium znamke Takoy, tkanino, zasnovano in izdelano z izjemno skrbnostjo, da zadovolji vaše zahteve po mehkobi in kakovosti. Ta material je rezultat naših prizadevanj, da bi zagotovili največje udobje in priročnost. Ta bombaž je izjemno mehak na dotik, hkrati pa trajnosten in trpežen. Zaradi svoje vrhunske kakovosti je idealna izbira za vse vaše šiviljske projekte – od oblačil za najmlajše, prek tekstila za dom, do stilskih dodatkov za oblačila.

Zakaj izbrati bombaž premium Takoy:
1. Izjemno mehak na dotik: Naš bombaž premium Takoy je razvit tako, da je izjemno mehak na dotik in zagotavlja nezamenljiv občutek udobja vsakič, ko pride v stik s kožo.
2. Visokokakovosten material: Izbrali smo samo najboljša bombažna vlakna, da zagotovimo, da tkanina ni le mehka, temveč tudi trpežna in odporna na obrabo in pogosto pranje. Blago je kakovostne sestave - 100% bombaž brez elastana.
3. Idealen za občutljivo kožo: Zahvaljujoč svoji naravni sestavi in hipoalergenosti je naš bombaž idealna izbira za ljudi z občutljivo kožo, vključno z novorojenčki in majhnimi otroki.
4. Vsestranska uporaba: Bombaž premium Takoy je vsestranska tkanina, primerna za širok spekter uporabe, od otroških oblačil do posteljnega perila do elegantnih bluz in oblek.
5. Ekološka trajnost: Ponosni smo, da je naš bombaž proizveden s poudarkom na ekološki trajnosti, kar pomeni, da med proizvodnjo skrbimo za čim manjši vpliv na okolje.

Garancija vrhunske kakovosti podjetja Takoy
Bombaž premium Takoy je izraz naše zavezanosti kakovosti, udobju in trajnosti. Izberite ta material za svoj naslednji ustvarjalni projekt in odkrijte razliko, ki jo vrhunski bombaž lahko prinese vašim kreacijam. Z našo tkanino boste dosegli novo raven udobja, stila in kakovosti.

Investirajte v material, ki združuje mehkobo, kakovost in trajnost ter uživajte v veselju šivanja z bombažem premium Takoy.


KAKO SEŠITI VELIKONOČNI PIŠČANČEK ⎹ @TakoySI

KAKO SEŠITI VELIKONOČNI PIŠČANČEK ⎹ @TakoySI
Pomlad in velikonočni prazniki se bližajo in ti se sprašuješ, kako okrasiti svoj dom? Ponujamo ti preprosta navodila za izdelavo prikupne velikonočne dekoracije.

Rate the product:
Rate the product: