Bombaž premium Takoy poppy viva magenta

Na zalogi 31,1 m
Pri vas doma: v torek 30.07.
17,90 €
/ m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NT-2855

VZOREC:

S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm.
Cena vzorca: 0,50 €

Ta vzorec na drugih vrstah tkanin:

Podrobnosti

Sestava: 100% bombaž
Teža: 260 g/m2
Širina blaga: 140 cm
Krčenje: cca 4%
Certifikat: OEKO TEX standard 100 class I.
Digitalni tisk, hrbtna stran blaga je bela.

Dekorativni bombaž z izvirnim potiskom  ustvarite edinstven dom z blagom iz naše spletne trgovine

Predstavljamo vam dekorativni bombaž, močno in debelejše tkano blago, ki ga poživimo z našimi avtorskimi motivi, oblikovanimi in natisnjenimi v lastni proizvodnji. Ta visokokakovostna bombažna tkanina je idealna rešitev za vse, ki želite svojemu domu ali garderobi dodati poseben pečat in je odlična izbira za ustvarjanje dekoracij, kozmetičnih torbic, torbic, blazin in mnogih drugih dodatkov za dom.

Zakaj izbrati naš dekorativni bombaž?
Ekskluzivni avtorski motivi: vsak kos blaga je potiskam z izvirnimi motivi, ki jih lahko najdete le v naši spletni trgovini, zaradi česar bodo vaši projekti še bolj edinstveni.
Trdnost in teža: naš dekorativni bombaž je zaradi svoje trdnosti in večje teže izredno trpežen, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo vaših izdelkov.
Vsestranska uporaba: od okraskov za dom, praktičnih kozmetičnih torbic do elegantnih torbic in blazin ta tkanina ponuja nešteto možnosti za vaše ustvarjalno izražanje. Enostavno vzdrževanje: zaradi visokokakovostnega bombaža je blago enostavno za vzdrževanje, odporno na obrabo in ohrani barvo tudi po številnih pranjih.
Trajnostna izbira: z izbiro našega dekorativnega bombaža izberete bolj ekološko odgovoren pristop do mode in dodatkov, podpirate lokalno proizvodnjo in avtorsko delo.

Namig za popolno šivanje: priporočamo, da pred šivanjem blago prelikate s parnim likanjem ali operete. Tako boste dosegli profesionalen videz, ki bo kljuboval preizkusu časa. S pravilno pripravo blaga bodo vaše stvaritve ne le lepe, ampak tudi trpežne.

Garancija vrhunske kakovosti iz vaše spletne trgovine
Naš dekorativni bombaž predstavlja kombinacijo kakovosti, izvirnosti in trajnosti, zaradi česar je idealen material za šivalne projekte. Odkrijte lepoto in vzdržljivost naše tkanine in uresničite vse svoje kreativne zamisli.

Ustvarite edinstven in poseben dom zase in za svoje najdražje, poln praktičnih predmetov, ki odražajo vaš edinstven slog in vrednote. Z našo dekorativno vato se začne pot do ustvarjanja edinstvenega in udobnega prostora, kjer ima vsaka podrobnost svojo zgodbo.

Rate the product:
Rate the product: