Cik-cak jersey pletenina 100% bombaž svetlo roza

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
13,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14869
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €
Sestava: 100% bombaž,
Teža: 200 g/m2
Širina blaga: 175 cm
Blago ima certifikat OEKO-TEX Standard 100.

Celoletni jersey / cik-cak pletenina - naravna eleganca in udobje za vsakogar.


Odkrijte prijeten pridih narave z našo cik-cak pletenino, izdelano iz edinstvene mehke in tanke preje za puloverje iz 100% bombaža. Ta material je popolna kombinacija naravnega udobja, stila in funkcionalnosti, zaradi česar je idealna izbira za ustvarjanje puloverjev, kombinezonov, luksuznih pletenih odej in vzglavnikov.

Zakaj izbrati našo cik-cak pletenino
1. Sestava iz 100% bombaža: Zahvaljujoč sestavi iz naravnega bombaža je naše blago izjemno prijetno na dotik in primerno tudi za najmanjše, kar zagotavlja maksimalno udobje brez draženja kože.
2. Mehkoba in idealna gramatura: Edinstvena mehka in tanka preja za pulover nudi izjemno udobje in eleganco, zaradi česar je naše blago odlična izbira za nošenje skozi vse leto.
3. Vsestranskost: Ta material je idealen za različna oblačila in dodatke, od puloverjev in kombinezonov do razkošnih pletenih odej in blazin, kar vam omogoča, da vsakemu delu vašega doma dodate pridih razkošja in udobja.
4. Primerna za občutljivo kožo: Zahvaljujoč svoji 100% naravni sestavi je cik-cak pletenina odlična izbira za tiste z občutljivo kožo, vključno z otroki in dojenčki.
5. Trpežnost in vzdržljivost: Bombažna pletenina kljub svoji mehkobi in tankosti dolgo časa ohrani svojo obliko, barvo in mehkobo, kar zagotavlja, da bodo vaše kreacije trajale leta.

Garancija vrhunske kakovosti
Naša cik-cak pletenina je rezultat skrbne izbire najboljših materialov in pozornosti do detajlov, da zagotovimo, da prejmete izdelek najvišje možne kakovosti. Izberite ta material in v svoje življenje in dom boste vnesli naravno udobje, eleganco in stil.
Ustvarite oblačila in dodatke zase in za svoje najdražje, ki ne le izgledajo dobro, ampak so tudi prijazni do kože in narave. S to pletenino vsak kos postane dokaz vaše zavezanosti trajnosti, kakovosti in naravnemu udobju.

Rate the product:
Rate the product: