Debel saten elastičen premium 132g bela

Na zalogi 7,0 m
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
7,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14105
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €
Sestava: 98 % poliester, 2 % elastan
Teža: 132 g/m2
Širina blaga: 150 cm

Debel elastični saten - razkošje in udobje v popolni harmoniji

Predstavljamo vam naš debel elastični saten, vrhunec dolgotrajnega dela in selekcije, da bi vam ponudili saten najvišje kakovosti. Ta material je močan, vendar na otip spominja na najfinejšo satenasto svilo, zato je idealna izbira za izdelavo razkošnih šalov, bluz, poročnih in večernih oblek. Tukaj so razlogi, zakaj bi morala biti debel elastični saten vaša prva izbira za vaše najbolj razkošne projekte:

Nezmotljiva kakovost in udobje
Popolna kakovost: naše neusmiljeno prizadevanje za popolnost pomeni, da je ta saten izjemno močan in trpežen, zasnovan za ustvarjanje oblačil, ki trajajo.
Satenasta svila na dotik: izjemna mehkoba tega materiala zagotavlja, da oblačila iz njega ne bodo le lepa na pogled, ampak tudi nadvse prijetna za nošenje.
Elastičnost za vsestranskost
Dodatna raztegljivost: dodatna raztegljivost zagotavlja, da se lahko ta saten prilagodi kateri koli obliki telesa in zagotavlja udobje, hkrati pa ohranja popolno obliko.
Idealno za različne zamisli: ne glede na to, ali ustvarjate elegantne bluze, poročne obleke ali elegantne večerne obleke, je naša tkanina popolnoma prilagodljiva vsem vašim kreativnim potrebam.
Luksuz za vsako priložnost
Svečana eleganca: s to tkanino lahko ustvarite oblačila, ki so narejena za posebne dogodke in zagotavljajo nezamenljiv videz razkošja.
Široka paleta uporab: rute, krila, bluze, poročne in svečane obleke, naša tkanina je univerzalna in lahko poudari vsak model.
Garancija vrhunske kakovosti
Garancija kakovosti: Ponosni smo, da lahko zagotovimo odlično kakovost našega debelaga elastičnega satena. Naše prizadevanje za popolnost in strast do kakovostnega materiala pomeni, da vsak meter tkanine, ki prihaja od nas, ni le lep, ampak tudi vzdržljiv in odporen.
Naš debel elastični saten je več kot le blago; je obljuba nezamenljivega stila, udobja in kakovosti, ki bo obogatila vsak vaš šivalni projekt. Izberite naše blago in pustite svoji kreativnosti, da ustvari oblačila, ki niso le impresivna, temveč tudi prijetna za vsakodnevno nošenje ali posebne priložnosti.

Rate the product:
Rate the product: