Elastičen til Bari (za steznike in zgornje dele oblek) Olivia listi

Na zalogi 35,7 m
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
12,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-13287
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €
Sestava: 100% poliester
Teža: 30 g/m2
Širina blaga: 170±5 cm

Navdihnite se z našo raznoliko ponudbo, kjer boste odkrili našo novost - elastičen til Bari. Nežen, mehak, lahek in prijeten na otip - prav takšen je raztegljivi til Bari, ki vam ga ponujamo pri podjetju Takoy. Tu boste našli najbolj iskane barvne različice tila, kot sta bela in kožna, saj se najpogosteje uporablja za šivanje zgornjih delov poročnih in večernih oblek ter plesnih kostumov.

Elastičen til Bari služi kot podlaga za elegantne čipkaste aplikacije za posebne priložnosti. Prav tako boste pri nas našli razkošno čipkasto aplikacijo de luxe, aplikacijo z motivom cvetja, nežne jase ali umirjenega šopka. Čipkaste aplikacije so na voljo v beli barvi, zato je njihova uporaba povezana predvsem s šivanjem poročnih oblek. Vendar pa til nima le oblačilne, temveč tudi dekorativno uporabo. Oblikovalci ga zelo pogosto uporabljajo pri pripravi poročnih dekoracij, čudovitih baldahinov in okraskov, ki neizogibno sodijo k porokam in podobnim velikim dogodkom. Til zahteva nekoliko več spretnosti in hkrati potrpežljivosti. Sam po sebi je zelo občutljiv, nekatere vrste tila pa vsebujejo elastan, tako kot til Bari, vendar lahko neprevidno ravnanje z njim povzroči nepravilne šive. To ni le neestetsko, ampak obstaja tudi velika verjetnost, da se bodo šivi med nošenjem pretrgali. To lahko posledično razvrednoti celotno oblačilo.

Kako šivati elastičen til Bari: Zelo previdno, dosledno in z občutkom. Til je neverjetno lep in eleganten material, ki je vreden vsakega truda. Priporočamo uporabo UNIVERZALNE igle velikosti 75 do 80, finejši ko je material, tanjša je konica.

Nasvet 1: Elastičen til Bari je material, ki zahteva potrpljenje in natančnost. Zato priporočamo, da pri šivanju tila uporabite trak papirja, ki olajša povezovanje zgornjega in spodnjega materiala skupaj. Po šivanju preprosto, a previdno papir odtrgate.

Nasvet 2: Pred šivanjem ne pozabite dobro fiksirati obeh delov. Tako boste lažje šivali in se izognili nepotrebnemu ponovnemu šivanju, paranju ali uničenju tkanine. Zato vam priporočamo uporabo naših ščipalk ali bucik. V tem primeru bi izbrali ščipalke, saj je til občutljiv, ima majhne luknjice, zato bucike lahko med šivanjem padejo iz blaga ali se med šivanjem nežno premikajo.



Rate the product:
Rate the product: