Elastična prava svila poppy pastel

Na zalogi 38,9 m
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
65,00 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14462
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 1,00 €

Ta vzorec na drugih vrstah tkanin:

Elastična prava svila poppy pastel
Sestava: 92 % mulberry svila, 8 % elastan
Teža: 98 g/m2
Širina blaga: 140 cm

Prava svila z dizajnerskim potiskom - najbolj ekskluzivna tkanina, ki jo lahko imate

Predstavljamo našo pravo svilo, ekskluzivno tkanino, ki predstavlja vrhunec razkošja in prilagodljivosti. Ta edinstveni material, obogaten z majhno količino elastana, zagotavlja popolno ravnovesje med naravno lepoto svile in praktično fleksibilnostjo, zaradi česar je idealna izbira za ustvarjanje oblačil, ki ne izstopajo le po videzu, ampak tudi po udobju med nošenjem.

Zakaj izbrati pravo svilo?
1. Ekskluziven avtorski tisk: Vsak meter te tkanine je platno za edinstvene dizajne, ki so jih ustvarili naši nadarjeni oblikovalci. Avtorski tisk zagotavlja, da bodo vaša oblačila popolnoma izvirna in izjemna.
2. Dodana prožnost z elastanom: Majhna količina elastana omogoča, da se tkanina bolje prilagodi telesnim gibom, kar poveča udobje in prilagodljivost oblačila, ne da bi pri tem žrtvovali njegov razkošen videz.
3. Kakovost in udobje: Prava svila je znana po svoji mehkobi, lesku in odlični zračnosti. Ponuja nezamenljiv občutek razkošja in udobja na koži, kar je idealno za visokokakovostna oblačila.
4. Vsestranskost uporabe: Ta tkanina ima ogromno možnosti uporabe - od večernih oblek, bluz, kril, šalov in šalov do luksuznih dodatkov, ki zahtevajo najkakovostnejše materiale.
5. Prijazna do okolja: Z uporabo prave svile podpirate trajnostne vire in ekološko proizvodnjo ter s tem prispevate k zaščiti našega planeta.

Garancija vrhunske kakovosti
Naša prava svila je izdelana s pozornostjo do podrobnosti, kakovosti in trajnosti. Ponujamo vam material, ki presega pričakovanja v vseh pogledih – od videza, preko udobja pri nošenju, do prijaznosti do okolja. Izberite to ekskluzivno svilo in ustvarite oblačila, ki odražajo vašo ljubezen do narave, izvirnosti in razkošja.

Oživite svoje šivanje z materialom, ki določa nov standard v luksuznih oblačilih. Doživite užitek šivanja s pravo svilo.

Rate the product:
Rate the product: