Elastično blago z bleščicami Pepi črna

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
17,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-15169
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €

Barvne različice

Sestava: 100% poliester
Teža: 650 g/m2
Širina blaga: 115 ±5 cm

Blago z bleščicami - Poživite svoje večerne obleke in oblačila za zabave.

Naše bleščeče tkanine so odsev glamurnega sloga in zabave. To ekskluzivno blago je bogato okrašeno z bleščicami, ki se žarijo in postanejo popoln element za vaše večerne obleke in obleke za zabavo.

Glavne značilnosti:

Bleščeče se bleščice: naše tkanine so bogato okrašene z lesketajočimi se bleščicami, ki ujamejo svetlobo in ustvarijo osupljiv učinek.
Vsestranska uporaba: To blago je popolno za večerne obleke, koktajl obleke, tope in druge elegantne kose za posebne priložnosti.
Razpoložljivost različnih vzorcev in barv: Imamo širok izbor barv, tako da lahko izberete pravo blago za unikatni model, ki ga boste šivali.
Kakovost in razkošje: Naše bleščeče tkanine so oblikovane s poudarkom na kakovosti, ki zagotavlja, da bo vaša obleka ne le lepa, ampak tudi udobna.
Z našim lesketajočim blagom z bleščicami lahko oživite svoje zamisli o elegantnih in bleščečih večernih oblačilih. Ne glede na to, ali se odpravljate na gala večer ali zabavo, bodo naše tkanine vaši obleki dodale pravo mero sijaja in elegance.

Naš cilj je ponuditi kakovosten tekstil, ki zagotavlja luksuzen videz in občutek edinstvenosti. Naročite naše bleščeče tkanine z bleščicami še danes in postanite središče pozornosti na katerem koli družabnem dogodku.


Rate the product:
Rate the product: