Elastika z bleščicami 4 cm srebrno-črna

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v četrtek 09.05.
2,50 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-12572

Barvne različice

Širina: 4 cm

Edinstvena prožna svetleča elastika, ki se prodaja na metre - stil in praktičnost v enem.

Naša prožna svetleča elastika je zagotovilo luksuza in stila v vaših tekstilnih izdelkih. Ta elastika je oblikovana s posebno všito lureks nitjo, ki ji daje poseben bleščeč sijaj. Ni samo zelo elegantna, ampak tudi izjemno prijetna za nošenje. Odlična je za vse izdelke, kjer je elastika všita tako, da je vidna na oblačilu, kar daje lesketajoč videz in eleganco.

Glavne značilnosti:
Lureks: Naša elastika je opremljena z všito lureks nitjo, ki ustvarja čudovit lesketajoč učinek, kar vašim oblačilom daje ekskluzivno eleganco.
Mehkoba in udobje: Ta elastika je izjemno mehka in prožna ter zagotavlja udobje ves dan ali večer.
Vsestranska uporaba: Idealna je za oblačila, ki imajo vidno elastiko, predvsem za večerne obleke, plesna oblačila, oblačila za umetnostno drsanje ali razne nastope.
Bleščeč videz: Elastika vaši obleki doda bleščeč pridih, zaradi česar je izstopajoča in elegantna.
Z našo prožno svetlečo elastiko lahko svojim oblačilom dodate stil in sijaj, s katerimi boste izstopali. Ne glede na to, ali nameravate ustvariti večerno opravo ali poudariti oblačila za ples ali umetnostno drsanje, vam bo ta elastika pomagala do vrhunskega videza.

Naš cilj je ponuditi tekstilne izdelke, ki vam olajšajo šivanje. Naročite našo prožno svetlečo elastiko še danes in svojo obleko spremenite v bleščeče in elegantno doživetje.

Rate the product:
Rate the product: