Imitacija lanu z vezenino rože bela

Na zalogi 15,7 m
Pri vas doma: v ponedeljek 06.05.
13,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-13171
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €

Barvne različice

Sestava: 100% poliester
Teža: 170 g/m2
Širina blaga: 150 ±5 cm

Spoznajte našo imitacijo lanu s finim vezenjem v čudovitih in svežih barvah. Vstopite v svet blaga Takoy, ki vas bo osvojilo s svojo kakovostjo, dizajnom in prvovrstno izvedbo. Očarala vas bo kakovostna obdelava blaga v sestavi iz poliestra, ki je popolna imitacija lanu . Na pogled in otip ga resnično ni mogoče ločiti od pravega, naravnega lanu. Blago je izjemno prijetno, zračno, tekoče, a tudi čvrsto. Njegovo čvrstost boste cenili pri rokovanju s tem blagom in med samim šivanjem. Imitacija lanu z vezenino izdelana po sodobni tehnologiji je kakovostna tkanina, ki je odlična izbira za šivanje poletnih oblek, kril ali bluz. Všeč vam bodo čudovite barvne različice, ki bodo izstopale na vaši novi obleki. Ta tkanina je namenjena vsem, ki se ne želijo odreči udobju.

Kako šivati imitacijo lanu: Priporočamo uporabo navadnega šivalnega stroja in univerzalne igle z rahlo okroglo konico velikosti 75 do 90, finejši kot je material, tanjša je konica. Izbirajte iz naše ponudbe igel prvovrstne kakovosti znamke Beissel, ki so izdelane po nemški licenci.

Namig: pestra izbira barv sukancev v naši kolekciji vam omogoča preprosto in harmonično kombinacijo z vašim blagom. Samo izbrati je treba.

Trik: Kako ugotoviti kakovost sukanca? Zelo preprosto! Sukanec slabe kakovosti se zelo hitro strga.

Opozorilo: poskrbite, da boste izbrali visokokakovostne sukance, da se izognete poškodbam stroja ali oblačil. Vrste blaga so raznolike sestave, še posebej pri vsebnosti elastana je pomembno, da smo pozorni na sukance in tudi, da izberemo pravi šiv, ki je primeren za šivanje elastičnih materialov.


Rate the product:
Rate the product: