Jersey Takoy PANEL 75x75 cm labradorec

Na zalogi 15,0 ks
Pri vas doma: v četrtek 18.07.
8,50 €
/ ks Z davkom
Končna cena EUR
ks
Koda: NT-2507

Podrobnosti

Sestava: 92% bombaž, 8% elastan
Teža: 180 g/m2
Dimenzije: 75x75 cm ± 5cm
Digitalni tisk, hrbtna stran blaga je bela.
Prati obrnjeno navzven.

Ekskluzivni panel iz jerseyja z elastanom: ko se srečata ustvarjalnost in funkcionalnost

Naše jersey panele odlikuje edinstven dizajn, zasnovan in natisnjen v naših delavnicah in ki vašim projektom doda poseben čar in stil.

Kaj odlikuje naše panele iz jerseyja:

Odlična sestava: bombažna pletenina z dodanim elastanom zagotavlja prožnost in udobje, hkrati pa ohranja obliko in strukturo izdelka.
Optimalna gramatura: z gramaturo 180 g/m2 naš jersey zagotavlja popolno ravnovesje med lahkotnostjo in vzdržljivostjo.
Prilagodljivost oblikovanja: panel iz jerseyja je idealen za uporabo kot sprednji del za majice ali tunike, lahko pa ga uporabite tudi za ustvarjanje poudarkov na različnih oblačilih (plašč, bomber jakna ali jakna iz jeansa).
Edinstven dizajn: z našimi lastnimi dizajni in tiskom nudimo blago, zaradi katerega bodo vaša oblačila nekaj posebnega.
Vsestranska uporaba: naš jersey je dovolj vsestranski, da se prilagodi najrazličnejšim šivalnim projektom, njegov specifični značaj pa poudari glavne dele oblačila.
Ne pozabite, da z našim panelom iz jerseyja ne boste le izstopali v morju konvencionalne mode, temveč boste tudi investirali v material, ki je sinonim za trpežnost, trajnost in udobje. Ustvarite svoj stil, ki odraža vaš osebni okus in ustvarjalnost, in postanite oblikovalec svojega kosa oblačila še danes.

Vaša ustvarjalnost si zasluži najboljše, zato vam ponujamo naš panel iz jerseyja  kakovost, ki je vidna na prvi dotik. Naročite zdaj in naj vaši šivani projekti zaživijo!

Rate the product:
Rate the product: