Jersey z lureksom srebrna

Na zalogi več kot 50,0 m
Pri vas doma: v torek 07.05.
10,99 € / m Z davkom
Končna cena EUR
m
Koda: NS-14129
S klikom na gumb Naročiti vzorec boste v košarico dodali vzorec blaga velikosti 10x10 cm. Cena vzorca: 0,50 €

Barvne različice

Sestava: 75% poliamid, 14% lurex, 8% elastan
Teža: 185 g/m2
Širina blaga: 160 cm

Odkrijte čudovito paleto blaga podjetja Takoy, vključno z izvrstnim jersey-em z lureksom, ki je idealen za šivanje oblačil z elegantnim pridihom. Jersey z lureksom iz naše ponudbe vam bo ponudi prožnost, elastičnost, mehkobo in čudovit svetleč učinek. To visokokakovostno pletivo s svetlečo nitjo je primerno za šivanje oblačil, kot so obleke, otroška oblačila ali kape. Jersey z lureksom ima težo 185g/m2, širino 160cm in sestavo: 78% poliamid / 14% lurex / 8% elastan. Je zelo udoben za nošenje in bo vašim oblačilom dodal bolj eleganten videz v primerjavi z ostalimi jersey-i iz naše ponudbe. Ekskluzivno blago Takoy odpira svet, poln kreativnega oblikovanja.


Kako šivati jersey z lureksom: Priporočamo uporabo igle za elastične materiale (streč z zaobljeno konico velikosti 75 do 90, odvisno od gramature in debeline blaga). Za ohranitev elastičnosti blaga je idealno šivanje z overlock šivalnim strojem. Če šivate na običajnem domačem stroju, uporabite cik-cak šiv, Z šiv ali overlock šiv.

Namig: Bogata izbira barv sukancev v naši kolekciji vam omogoča preprosto in harmonično ujemanje z vašim blagom. Samo izbrati morate. 

Opozorilo: Prepričajte se, da ste izbrali kakovostne igle in niti, da preprečite poškodbe stroja ali poslabšanje kakovosti oblačila. Materiali se razlikujejo po sestavi in zlasti pri višji vsebnosti elastana je pomembno uporabiti sukance, ki so primerni za šivanje elastičnih materialov.

Rate the product:
Rate the product: